Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a flaş sözler! 'Anlatsam kimse inanmaz'

Eyüpspor forması giyen Dorukhan Toköz, "Beşiktaş'ta bana yapılan şeyleri burada söylemeyeceğim ama söylesem emin olun kimse inanmaz." ifadelerini kullandı.

Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a flaş sözler! 'Anlatsam kimse inanmaz'
Dorukhan Toköz'den Beşiktaş'a flaş sözler! 'Anlatsam kimse inanmaz'
GİRİŞ 10.10.2024 15:00 GÜNCELLEME 10.10.2024 15:04

Eyüpspor'da forma giyen Dorukhan Toköz, yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Beşiktaş ve Trabzonspor günlerini anlatan Toköz, Siyah-Beyazlı takımın eski yönetimi hakkında çarpıcı sözler söyledi.

Dorukhan Toköz şu ifadeleri kullandı:

'YOK ARTIK, BU DA YAPILMAMIŞTIR!'

"Beşiktaş'ta inanılmaz bir takım ortamımız vardı ve çok mutluydum. Sözleşmem bitiyordu. Sakatlığımdan sonraki süreçte ne yazık ki bana gösterilen bazı hareketlerden dolayı... Aslında Beşiktaş'ta kalmayı çok istiyordum. Bana bazı yapılan şeyler, tabii ki bunları burada söylemeyeceğim ama söylesem emin olun kimse inanmaz. Sakatlandıktan sonra 'yok artık, bu da yapılmamıştır' denilecek şeyler yapıldı. Ben de bunun sonrasında 'ben bu kulüpten gideceğim, isterseniz dünyanın en büyük paralarını verin ben burada kalamam' dedim. Üzüldüm, beni o dönemde çok fazla üzdüler. Yazılanlar gibi büyük paralar talebim de olmadı. Benim o dönem yapmam gereken oydu. Bunları sineye çekip hayatıma devam edemezdim, bana yakışmazdı ama başka bir seçeneğim olsa kalırdım." Taraftarı ve kulübü çok sevdim o yüzden şampiyonluk kutlamalarında Sezen Aksu’dan ‘Gidiyorum’ şarkısını seçtim.

ARDA TURAN SÖZLERİ

Eyüpspor'un ligdeki durumunu da değerlendiren Dorukhan teknik direktör Arda Turan için, ' Arda Turan'ın saha içindeki antrenman metodu çok iyi, çok sıkı çalışıyoruz.' ifadelerini kullandı.

HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINDAN BİRİYDİ

Trabzonspor kariyeri hakkında da konuşan deneyimli futbolcu, ' Trabzonspor'da oynarken şampiyon olacağımıza çok inanmıştım. Harika bir ortam vardı, şehir kenetlenmişti. Her zaman, 'Dorukhan attı, şampiyonluk geldi' cümlesinin hayaliyle yaşıyordum. 'Acaba olur mu?' diye hep düşünürdüm. O golü attığım an, hayatımın en güzel anlarından biriydi. Golle birlikte şampiyon olmamız, asla unutamayacağım bir şeydi. Sonrasında harika kutlamalarla unutulmaz günler yaşadık.

 



 

Ahmet Polat Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da spor editörü olarak meslek hayatını sürdürmektedir.