Anderson Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş ile anlaştı mı?

Anderson Talisca'nın eski takımı Beşiktaş'a geri gelip gelmeyeceği futbolseverler tarafından merak edilip internette sorgulanıyor. Ocak ayında kadrosundaki eksik bölgelere takviye yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, Brezilyalı yıldız oyuncu Talisca'yı radarına aldı. Peki, Anderson Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş ile anlaştı mı?

Anderson Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş ile anlaştı mı?
Anderson Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş ile anlaştı mı?
GİRİŞ 10.10.2024 11:53 GÜNCELLEME 10.10.2024 11:53

Beşiktaş, Ocak ayında eksik kalan bölgeler için transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı takımın Ocak ayı transfer döneminde eski Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'yı takıma katabileceği söyleniyor. Peki, Anderson Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş ile anlaştı mı?

ANDERSON TALİSCA BEŞİKTAŞ'A MI GELECEK?

Beşiktaş, Talisca transferini gerçekleştirmek için Ernest Muçi'yi Ocak ayında satarak elde ettiği gelir ile Anderson Talisca transferini noktalamak istiyor. Süper Lig ekipleri ile adı anılan Brezilyalı yıldızın, Beşiktaş'a geri dönüşü yüksek ihtimal olarak gözüküyor. Ancak siyah-beyazlı yönetiminin Ernest Muçi'yi satması lazım.

TALİSCA BEŞİKTAŞ İLE ANLAŞTI MI?

Trendyol Süper  Lig'de şampiyon olmak, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı olmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Ocak ayında eksik bölgelere yapacağı transfer ile maçlardan galip gelmek istiyor. Bu noktada eski Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Beşiktaş'ın gündemine geldi.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.