Immobile, Sivas'ı da boş geçmedi! Dolmabahçe'de skoru Gedson belirledi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Net Global Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Immobile, Sivas'ı da boş geçmedi! Dolmabahçe'de skoru Gedson belirledi
Immobile, Sivas'ı da boş geçmedi! Dolmabahçe'de skoru Gedson belirledi
GİRİŞ 01.09.2024 23:45 GÜNCELLEME 02.09.2024 00:18
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Sivasspor'u ağırladı.

Tüpraş Stadı'nda oynanan mücadeleyi Beşiktaş 2-0 kazandı. Siyah-beyazlı takıma galibiyeti getiren golleri 27'nci dakikada penaltıdan Immobile ile 89'da Gedson attı.

Bu sonuçla birlikte üçüncü galibiyetini elde eden Beşiktaş, puanını 9'a çıkardı. Ligde ikinci kez sahadan boynu bükük ayrılan Sivasspor, 4 puanda kaldı.

Beşiktaş, milli aradan sonra Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Sivasspor ise evinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü konuk edecek.



VAN BRONCKHORST'TAN 2 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Lugano maçının 11’ine göre Sivasspor karşısında kadroda 2 değişiklik ile sahaya çıktı.

Hollandalı teknik adam, Emirhan Topçu ile Semih Kılıçsoy’un yerine yeni transfer Felix Uduokhai ve Ernest Muçi’ye görev verdi.

FELİX SİFTAH YAPTI

Siyah-beyazlılarda yeni transfer Felix Uduokhai, ilk kez forma giydi.

Bundesliga ekiplerinden Augsburg’tan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadroya katılan Uduokhai, defans hattının ortasında Gabriel Paulista ile birlikte görev aldı.



MUCİ BU SEZON İLK KEZ 11'DE

Beşiktaş’ta geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Ernest Muçi, bu sezon ilk kez 11’de sahaya çıktı.

Arnavut oyuncu, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Lugano ile oynanan iki maçta da sonradan oyuna gitmiş ve toplam 42 dakika sahada kalmıştı. Trendyol Süper Lig’de ise 2. hafta iç sahada oynanan Antalyaspor müsabakasının son 2 dakikasında forma giymiş ve siyah-beyazlıların maçtaki 4. golünü kaydetmişti.

Siyah-beyazlılar Lugano karşısına şu 11 ile sahaya çıktı:

“Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Ernest Muçi, Rafa Silva ve Ciro Immobile”



IMMOBİLE'DEN SÜPER LİG'DE 3 MAÇTA 3 GOL

Beşiktaş’ın İtalyan santrforu Ciro Immobile, Sivasspor karşısında attığı golle Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 3. golünü kaydetti.

Ciro Immobile, Sivasspor karşısında 11’de sahaya çıkarken, müsabakanın 73. dakikasında yerini genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu’na bıraktı.

GEDSON ATMAYA DEVAM EDİYOR

Beşiktaş’ta başarılı orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Sivasspor karşısında kaydettiği golle bu sezonki gol sayısını 4’e çıkarttı. UEFA Avrupa Ligi’nde 3 gol kaydeden Gedson, Süper Lig’de de golle tanışmış oldu.

Siyah-beyazlılarda Portekizli orta saha Gedson Fernandes, karşılaşmanın 89. dakikasında attığı golle bu sezon Süper Lig’deki ilk sayısına ulaştı.

Gedson, UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşılan Lugano’ya toplamda 3 gol atmıştı.



Beşiktaş: 2 - Net Global Sivasspor: 0

Stat: Tüpraş

Hakemler: Direnç Tonusluoğlu, Bahtiyar Birinci, Emir Eray Eyisoy

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati (Dk. 72 Ndour), Gedson Fernandes, Rashica (Dk. 90+2 Emirhan Topçu), Rafa Silva (Dk. 90+2 Onur Bulut), Muçi (Dk. 62 Semih Kılıçsoy), Immobile (Dk. 73 Mustafa Hekimoğlu)

Net Global Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Camara, Radakovic (DK. 88 Bekir Böke), Sundberg, Murat Paluli, Turgunboev (Dk. 67 Balde), Charisis, Bieganski (Dk. 77 Moutoussamy), Pritchard (Dk. 88 Emrah Başsan), Manaj

Goller: Dk. 27 Immobile (Penaltıdan), Dk. 89 Fernandes (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 5 Immobile, Dk. 59 Al Musrati, Dk. 72 Rashica, Dk. 90+4 Emirhan Topçu (Beşiktaş), Dk. 41 Murat Paluli, Dk. 44 Uğur Çiftçi, Dk. 90 Ali Şaşal Vural, Dk. 90+5 Manaj, Dk. 90+ 5 Sundberg (Net Global Sivasspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 29
  • Türkiye 2 hafta önce Şikayet Et
    Kırmızı kartını vermez sahada tutarsan gol atar!
    Cevapla
  • Cann 2 hafta önce Şikayet Et
    Hangi kırmızı kart ve neden kırmızı kart yumruk mu attı tokat mi hiçbiri sarı kart doğru emin ol bu hakemler kırmızılık olsaydı kesin senin tuttuğun takıma değil ama Beşiktaş'a cart diye gösterirler di
    Cevapla
  • Haktan 2 hafta önce Şikayet Et
    Sivas iyi oynadığı maçta 2 hata yaparak maçı verdi. Bjk o kadar iyi değildi. Sivaslı oyuncular ceza sahasında şut çalışması yapmalı fırsatları daha iyi kullanmalılar.
    Cevapla
  • BamTeli 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu Bjk İlk 8 Haftadan Sonra Duman Çıkarmaya Başlar
    Cevapla
  • Serkan 2 hafta önce Şikayet Et
    Hakem taktir hakkını hep sivastan yana kullandı. Bjk in kabak gibi el olan pozisyonuna penaltıyı neredeyse çalmayacaktı
    Cevapla
  • Ozan 2 hafta önce Şikayet Et
    BJK iyi gidiyor lakin zaman zaman zorlanıyor sanki. İşte BJK gerçekten iyi mi milli aradan sonra TS ile oynayacağı maçta anlaşılacak ne olup olmadığı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle