Trabzonspor'un efsane başkanı hayatını kaybetti

Trabzonspor eski başkanı Mustafa Şamil Ekinci, 83 yaşında hayatını kaybetti.

Trabzonspor'un efsane başkanı hayatını kaybetti
Trabzonspor'un efsane başkanı hayatını kaybetti
GİRİŞ 16.09.2024 22:08 GÜNCELLEME 16.09.2024 22:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un eski başkanlarından Mustafa Şamil Ekinci, 83 yaşında hayata veda etti.

Bordo-mavili kulüp de Ekinci'nin vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı.

Karadeniz ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "5 yıllık başkanlığı döneminde kulübümüze; 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazandıran efsane başkanımız, eski divan kurulu başkanımız, eski 2. başkanımız Mustafa Şamil Ekinci’nin vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ekinci’ye Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, camiamıza ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • hadi işine 1 gün önce Şikayet Et
    fenerbahçenin önünü kesen projenin başındaki adam ...adını bile hatırlamıyor kimse..niye peki..kendi bişey yapmadıki ..onun için kimse bilmiyor..hepsi birleşerek şampiyonluklar çalındı fenerbahçeden..onun için kimse ne tanıyooooor nede biliyor bu adamı..
    Cevapla
  • EKO 1 gün önce Şikayet Et
    Allah(cc) rahmet eylesin. Mekanı cennet makamı ali oldun inşallah. Trabzonlu olmayan ancak, Trabzonspora istisnasız tüm Trabzonlu başkanlardan daha vefalı ve tek taraflı çıkar prensibi ile hizmet etmiş tek başkandı rahmetli. Babam ile emsal olduğundan, babam kendisini çok sever ve sayar, bize de yıllarca kendisi ile ilgili hep müspet şeyler söylemiş ve övmüştür. Tekrar rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • Şimal Yıldızı 1 gün önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin...5 yılda alınan kupalara bakın hele MUHTEŞEM BİR BAŞARI. Efsane Başkan budur işte... Tekrar camianın başı sağolsun. RABBİM, hata ve kusurlarını af etsin.
    Cevapla
  • Misafir 61 1 gün önce Şikayet Et
    Mekanı Cennet olsun.
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 61 2 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Camiamıza ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle