Arda Turan'dan Eyüpspor taraftarlarına davet

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Trabzonspor'la oynayacakları lig maçı öncesinde "Bütün gençleri, çocukları, kadınları, Trabzonspor maçına bekliyorum. Dolu bir stadyumda güzel futbol oynamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'dan Eyüpspor taraftarlarına davet
Arda Turan'dan Eyüpspor taraftarlarına davet
GİRİŞ 26.08.2024 10:51 GÜNCELLEME 26.08.2024 11:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Süper Lig'in 4. haftasında İstanbul'da oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasında tribünlerin dolu olmasını isteyerek taraftara çağrıda bulundu.

Eflatun-sarılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor galibiyetini değerlendiren Arda Turan, önümüzdeki hafta oynanacak Trabzonspor müsabakasını da dolu tribünler önünde oynamak istediklerini vurguladı.

"DOLU BİR STADYUMDA GÜZEL FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Trabzonspor'un Türkiye'nin en büyük kulüplerinden olduğunu belirten Turan, şu ifadeleri kullandı:

"İşimizin zorluğunu biliyoruz. Trabzonspor'a gerekli saygıyı gösterip kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Başlarında çok sevdiğim büyüğüm, bizde emeği olan sevgili Abdullah Avcı hocam var. Onunla karşılaşmak da benim için gurur verici olacak. İnşallah en iyi şekilde hazırlanıp, en iyi halimizle oynamaya çalışacağız. Bütün gençleri, çocukları, kadınları, Trabzonspor maçına bekliyorum. Dolu bir stadyumda güzel futbol oynamak istiyoruz."

"İYİ OYUN OYNAMAYA, LİGE RENK KATMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Sivas deplasmanında takımının oynadığı oyundan memnun kaldığını da dile getiren genç çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Kendi oyun stilimizden vazgeçmedik. Topa sahip olmayı istedik. Reaksiyona ve temasa hazırdık. Daha iyi bir zeminde oynamak isterdik. Zemine rağmen oyunun iki tarafını da çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çözümler ürettik, daha çok gol pozisyonuna girdik. Oynadığımız oyundan dolayı mutluyum. İlk günden beri söylediğim gibi haddimizi bilerek devam edeceğiz. Bizim ilk hedefimiz ligde kalabilmek. İyi oyun oynamaya, lige renk katmaya çalışıyoruz."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • ‏KAHRAMAN 1 ay önce Şikayet Et
    Hadi para kaptiranlara forsat idaya
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Arda'dan diğer maçlarda da aynı tavrı bekliyoruz. Ama olmayacak. Çünkü çoğu takımlar Trabzonspor maçlarından önce aslan kesilir, açıklamalar yapar, İstanbul sosyetelerine gelince heybeden puan dağıtır..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    helal olsun semti mukaddes e arsaya tüm futbolculara Eyüp semtinin etrafındaki semtler ful dolduralım stadı hep beraber Recep Tayyip erdoğa stadına kasımpaşaya
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Ts abisi gs yi üzmez, sizde gs nin paf takımı olduğunuza göre sizi de üzmez ts , rahat ol arda.
    Cevapla
  • Rba 1 ay önce Şikayet Et
    Bırakın boş işleride birde Allah için insanları Camii ye davet edin. Hayat kısa dünya fani ey insanoğlu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle