Göztepe'den Ali Koç'a yapılan saldırıyla ilgili ilk açıklama

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un saha kenarında yaşadığı olayla ilgili olarak, "Göztepe tarafından bir hata yapıldıysa özür dileriz ama Göztepe'nin her türlü hakkı korunacak." diye konuştu.

Göztepe'den Ali Koç'a yapılan saldırıyla ilgili ilk açıklama
Göztepe'den Ali Koç'a yapılan saldırıyla ilgili ilk açıklama
GİRİŞ 18.08.2024 09:50 GÜNCELLEME 18.08.2024 09:51
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Göztepe'nin onursal başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un saha kenarında yaşadığı olayla ilgili olarak, "Yarın bakacağız, olaylar nasıl gelişti, Futbol kuralları içinde yapılanlar doğru mudur? Hepsini inceleyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Sepil, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un maç sırasında deplasman tribününden protokol tribününe doğru gittiği sırada yaşananları değerlendireceklerini ve ne olduğunu anlamaya çalışacaklarını belirterek, "Göztepe'nin her türlü hakkını koruyacağız. Göztepe tarafından bir hata yapıldıysa özür dileriz ama Göztepe'nin her türlü hakkı korunacak." ifadelerini kullandı.

Olay sıcakken verilen demeçlerin gerçekçi olmadığını kaydeden Sepil, "Yarın bakacağız, olaylar nasıl gelişti, futbol kuralları içinde yapılanlar doğru mudur? Hepsini inceleyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Müslüman fenerli 3 hafta önce Şikayet Et
    Tek büyük Fenerbahçe ele geçiremediniz kudurun...
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Her maçta aynı kişi tarafından hep tahrik. Neden ceza veremiyorlar. Bu ülkenin sahibi omu.
    Cevapla
  • Alper 3 hafta önce Şikayet Et
    bir takım hiçbir yerde sevilmiyor ise suç ondadır
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ali Koç'un amacı kaos ortamı oluşturmak. resmen provokatörlük yapıyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Kendi başkanı yok mu da onursal başkan açıklama yapma gereği duyuyor. Önce üzerinize düşen guvenlik vazifesini sağlayın sonra konuşun FB düşmanları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle