Süper Lig'in yeni ekibi, Halil Akbunar'ın peşinde

Süper Lig'in yeni takımlarından Bodrum FK, geçen sezonu Pendikspor'da kiralık olarak geçiren ve bonservisi Eyüpspor'da bulunan Halil Akbunar ile transfer görüşmelerine başladığı ileri sürüldü.

GİRİŞ 18.06.2024 12:12 GÜNCELLEME 18.06.2024 12:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan Bodrum Futbol Kulübü, dış transferde gözünü tecrübeli hücum oyuncusu Halil Akbunar'a çevirdi.

Pendikspor'la resmen yollarını ayıran deneyimli oyuncuyla görüşmelere başladığı öğrenilen yeşil-beyazlıların transferde olumlu mesafe kat ettiği bildirildi.

İlk olarak kariyerinde Göztepe'de profesyonelliğe adım atan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılarda 2'nci Lig, 1'inci Lig ve Süper Lig tecrübesi yaşadı.

Geçen sezon Süper Lig'de kiralık olarak forma giydiği Pendikspor ile 37 resmi maça çıkan ve istikrarlı bir performans ortaya koyan Halil, 5 gol attı, 3 de asist yaptı.

KAYNAK: DHA
Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • adem sancaklı 2 ay önce Şikayet Et
    Zayıf Pendikspora rağmen bu sene harika bir sezon geçirdi.Maç izlemeden yorum yapmayın .Yürekli ve karakterli bir futbolcudur
    Cevapla
  • Garip 2 ay önce Şikayet Et
    Bunu alan küme düşer futbolcu bozuntusu
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Halil futbolcu maç seçer GS maclarimda piyasada yoktur takım 10 kişi oynat mesela onun için hiç gerek yok alın genç dinamik bir oyuncu keyfinize bakın bodrum Halil Halil olarak oynasa Pendik ligde kalırdın Fb maçında nasıl bir Halil izledik GS maçında nasıl bir Halil
    Cevapla
  • ormancı 2 ay önce Şikayet Et
    Türk futbolu bunun gibilerin peşindeyse vay halimize bunun ne becerisi varsa
    Cevapla
  • Bucali 2 ay önce Şikayet Et
    Karekterli bir takım oluşturun Halil sizin takımınızin birlik beraberliğini bozar goztepeden tanıyorum ondan
    Cevapla
  • Gürol GÜNCAN 2 ay önce Şikayet Et
    @bucali ;Halil Akbunar adamdır. Kişilikli duruşu yeter. Karalamadan önce ön yargından vazgeç .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle