Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ten Süper Lig'deki hakem kararına sert tepki

​ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Süper Lig'de dün oyananan Beşiktaş - Hatayspor müsabakasının 90+7. dakikasında Beşiktaş lehine verilen penaltı pozisyonuna sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ten Süper Lig'deki hakem kararına sert tepki
Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ten Süper Lig'deki hakem kararına sert tepki
GİRİŞ 19.05.2024 15:30 GÜNCELLEME 19.05.2024 15:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında dün oynanan müsabakada deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalarak ligde kalma umutlarını son haftaya bıraktı.

Müsabakanın 90+7. dakikasında Beşiktaş lehine verilen penaltı kararı, Hatay tarafında tepkilere neden oldu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla penaltı pozisyonuna tepki gösterdi. Başkan Öntürk'ün paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Dün akşam Hatayspor’umuzun aleyhine verilen haksız penaltı kararı vicdanları yaraladı. Zor günleri aşma gayretinde olan bir şehri üzen bu kararı kabul etmek mümkün değil. Şehrimizin takımının ve sporcularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adnan 2 ay önce Şikayet Et
    Sanki hakem 90 dakika hatayspora çalışmadı solda oynayan futbolcumuz en az iki defa kırmızı kartı hak etti ama onu niye soylemiyorsun
    Cevapla
  • Erdi 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi be. Kocaman Beşiktaşın sığındığı duruma bak. Yuh. Hatayı ligden düşürmek için verildi o penaltı.
    Cevapla