Galatasaray - Parma hangi kanalda? GS - Parma bugün mü, saat kaçta?

Avusturya kampında yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, İtalya Serie A liginden Parma ile kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılar 3 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde son hazırlık maçına Parma ile çıkacak. Peki, Galatasaray - Parma hangi kanalda? GS - Parma bugün mü, saat kaçta?

Galatasaray - Parma hangi kanalda? GS - Parma bugün mü, saat kaçta?
Galatasaray - Parma hangi kanalda? GS - Parma bugün mü, saat kaçta?
GİRİŞ 27.07.2024 09:14 GÜNCELLEME 10.08.2024 10:46

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu için tüm çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Süper Kupa maçı öncesi İtalya Serie A ekibinden Parma ile hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar ilk Süper Lig maçını 9 Ağustos'ta Hatayspor ile oynayacak. Futbolseverlerin tüm dikkati Parma ile oynanacak hazırlık maçına yöneldi. Karşılaşmanın yayın bilgileri  ve hangi kanaldan izlenebileceği merak ediliyor. Peki, Galatasaray - Parma hangi kanalda? GS - Parma bugün mü, saat kaçta?

GALATASARAY - PARMA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Parma arasında oynanacak olan hazırlık maçı şifreli olarak D Smart ve D-Smart Go kanallarından canlı izlenecek. D Smart ve D-Smart Go abonelik bilgilerini öğrenmek için resmi internet sitesine bakabilirsiniz.

D-SMART AİLE SPOR PAKETİ NE KADAR 2024?

D-Smart Aile Spor Paketi aylık 119 TL'dir. Detaylı bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY - PARMA MAÇI BUGÜN MÜ?

Galatasaray - Parma maçı 27 Temmuz Cumartesi günü saat 21.15'de başlayacak. 

GALATASARAY LECCE'Yİ RAHAT YENDİ

Geçtiğimiz günlerde İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lecce ile hazırlık maçına çıkan Galatasaray, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

İCARDİ İLK HAZIRLIK MAÇINA ÇIKTI

Sarı-kırmızılı ekibin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hazırlık maçlarında antrenman eksikliğinden dolayı ilk defa oynadı. 

3 hazırlık maçında bu sebepten ötürü forma giyemeyen yıldız golcü, Lecce maçında 64. dakikada oyuna girdi.

TOPLAMDA 3 HAZIRLIK MAÇI OYNADI

Galatasaray Trendyol Süper Lig yeni sezon öncesi toplamda 4 hazırlık maçı oynadı. Bunlar sırasıyla, LASK Linz, Fortuna Düsselfor, Trencin ve Lecce oldu. LASK Linz'e 3-2 mağlup oldu. Fortuna Düsseldorf'a ise 5-2 yenildi. Trencin'i ise 4-1 yendi. Sarı-kırmızılılar 4. hazırlık maçında İtalyan ekibi Lecce'yi 2-1 yenmeyi başardı.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.