Alanyaspor'dan Fatih Tekke tepkisi! "Anlayamadık"

Alanyaspor'un yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı, " Fatih hocamızın taç veya ofsaydın devamında çok kolay atılmasını anlayamadık. Yani bütün hocalar kendi alanlarını terk ediyor. Biz de terk ediyoruz." dedi.

Alanyaspor'dan Fatih Tekke tepkisi! "Anlayamadık"
Alanyaspor'dan Fatih Tekke tepkisi! "Anlayamadık"
GİRİŞ 16.04.2024 00:01 GÜNCELLEME 16.04.2024 00:01
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında evinde Galatasaray'a 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı, iyi mücadele ettikleri karşılamada skor ne olursa olsun oyuncularıyla gurur duyduklarını söyledi.

Çıkırıkçı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, soru almayacağını ve kısa bir açıklama yapacağını söyledi.

Takımını mücadelesinden dolayı tebrik eden Çıkırıkçı, "İyi mücadele ettik. Skor ne olursa olsun oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Diğer taraftan Fatih hocamızın taç veya ofsaydın devamında çok kolay atılmasını anlayamadık. Yani bütün hocalar kendi alanlarını terk ediyor. Biz de terk ediyoruz. Yani bu kadar basit, bu kadar kolay atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi, konuşabilirdi ama önümüzdeki haftalara bakacağız." diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 39
  • Cemal Altın 2 hafta önce Şikayet Et
    Fatih Tekke de GS,ye yatti sırf FB,ye zarar vermek için. Zaten klup başkanı Federasyon için imzadan imtina ediyor ve GS baskaninın yanında yer alıyor, GS liğı belli.
    Cevapla
  • Cahit 2 hafta önce Şikayet Et
    Alanya sen çok kötü zihniyet li sin Fenerbahçe ye karşı ölümune oynadın Gaziantep spora ölümüne oynadın Galatasaray maçı nda yine Karadeniz senaryosunu devreye koydun yazıklar olsun
    Cevapla
  • Özgür 2 hafta önce Şikayet Et
    Yaa bu takım değil miydi daha dün Fenerbahçe ile oynadığı maçta 90 dakika sahada basmadik yer bırakmayan. Tüm oyuncuları ile adam adama kale önünde baskı yapan maçı bırakmayan. Ne oldu dün akşam nereye gitti fener maçındaki Alanya?
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Bütün takımlar FB ye gelince canavar kesiliyor FB samsun ve alanyayA verdiği puanları çokarayacak
    Cevapla
  • Mehmet Tekke 2 hafta önce Şikayet Et
    Hakem rezaleti...normal turkiye ligi
    Cevapla
  • Lütfi yılmaz 2 hafta önce Şikayet Et
    Cambaza bak cambaza düşünüyorum herkes gs ye çalışıyor iyi bir alt yapı yapmış fetö
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle