Bülent Uygun: Ligde kalmayı garantiledik

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bugün itibarıyla ligde kalmayı garantilediklerini belirterek, önemli bir karakter ortaya koyan oyuncularını kutladığını söyledi.

 Bülent Uygun: Ligde kalmayı garantiledik
Bülent Uygun: Ligde kalmayı garantiledik
GİRİŞ 12.04.2024 23:02 GÜNCELLEME 12.04.2024 23:02
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Sivasspor'da teknik direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uygun, Trabzonspor'un önemli oyunculara sahip olduğunu belirterek, "Önemli futbolculara karşı farklı bir oyun planı ile Trabzonspor'un karşısına çıktık ve sahadan 3 puanla ayrıldık. Güzel bir bayram hediyesi oldu. Taraftarlarımız da bizlere sürpriz yaptı. Oyuncularımı kutluyorum. Bugün itibarıyla ligde kalmayı garantilediler. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 23
  • Hacı 2 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun. Ben Sivas düşer diyordum.
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Seni ve takımını bekliyoruz sami yene
    Cevapla
  • Yapma be 2 hafta önce Şikayet Et
    Artık gönül rahatlığıyla maç satarsınız.
    Cevapla
  • Fatih 2 hafta önce Şikayet Et
    Bülent efendi, sivasspor bu ligden tarihinde 1 kere düşmüş ve ertesi sezon hemen geri süper lige çıkmıştır. Böyle konuşacaksan git amatör lig takımı bulup çalıştır. Sivassporun hedefi en az ilk 8 de yer almaktır.
    Cevapla
  • Halil 2 hafta önce Şikayet Et
    Yani diyorki bülent uygun “haftaya evimizde oynayacağımız fenerbostan maçına asılmayız, gönül rahatlığıyla yatabiliriz” diyor…!!!
    Cevapla
  • Sivaslı 2 hafta önce Şikayet Et
    Evet aynı pendık gıbı samsun gıbı adana demırspor gıbı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle