Murat Sancak'tan TFF başkanlığı için adaylık açıklaması

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, kendisine TFF başkanlığını yakıştıranlara ve hakkındaki adaylık iddialarına cevap verdi. Sancak konuya ilişkin net bir açıklama yaptı.

Murat Sancak'tan TFF başkanlığı için adaylık açıklaması
Murat Sancak'tan TFF başkanlığı için adaylık açıklaması
GİRİŞ 07.04.2024 10:58 GÜNCELLEME 07.04.2024 11:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

TFF başkanlığına aday olacağı iddia edilen Murat Sancak konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kendisine TFF başkanlığını yakıştıranlara teşekkür eden Adana Demirspor'un eski başkanı iddiaları yalanladı.

Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medyada benim için TFF başkanı olmamı öneren,layık gören herkese çok teşekkür ederim. Ama velakin benim öyle bir talebim ,bir amacım,bir hedefim yok,olmayacak da benim tek bir amacım ve hedefim var,Türk futbolunu adaletle layıkıyla, amasız Türk futbolunun sorunlarıyla ve gelişimiyle uğraşacak birini ve ekibini ayrıca 4+1 kulübün adamı değil,hukukun üstünlüğüne inanan adaletle yönetecek bir ekibin, ortaya çıkmasına katkı sağlamak adına,her türlü mücadeleyi, amasız bir şekilde vereceğimi, herkesin bilmesini isterim,saygılarımı ve sevgilerimi kabül edin lütfen" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Polat Baba 4 hafta önce Şikayet Et
    kesinlikle başkan olmalı
    Cevapla
  • Kürşat Kağan 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam TFF başkanı olmalı.
    Cevapla
  • Cimbombom 4 hafta önce Şikayet Et
    Federasyona yönetim seçmek gerçekten çok zor bu ülkede! Öyle ahlaktan yoksun bir toplum olduk ki, kimi getirsen bir yere aidiyeti var ve mutlaka aidiyeti olduğu yere kıyak siyaseti güdüyor. Ülkemizde "Objektif" sözcüğünün içi tamamen boşaltılmış, hiç kimse tarafsız olamıyor. Tarafsız karar veremiyor ve tarafı olduğu yerin her söylem ve eylemini "sorgulamadan" kabul ediyor.
    Cevapla
  • Polat Baba 4 hafta önce Şikayet Et
    doğrusu bu.
    Cevapla
  • Garip Memo 4 hafta önce Şikayet Et
    adam gibi erkek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle