Süper Lig ekibinin başkanı trafikte kaza yaptı! 1 ölü...

Süper Lig ekibi Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı trafik kazası yaptı. Çamlı'nın kullandığı cip ile mobiletin çarpıştığı kazada mobilet sürücüsü hayatını kaybetti.

GİRİŞ 24.03.2024 21:16 GÜNCELLEME 24.03.2024 21:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile mobiletin çarpıştığı kazada mobilet sürücüsü ağır yaralandı.

Kocasinan İlçesine Bağlı Zümrüt Mahallesi Bekir Yıldız Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında; Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın sürücüsü olduğu 38 AKA 095 plakalı cip ile mobilet çarpıştı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın kullandığı cip ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü Suriye uyruklu İbrahim M. (60), ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İbrahim M.'nin cenazesinin yarın Kayseri Devlet Hastanesi morgunda yapılacak otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınıp, Suriye'nin El-Bab kentine götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.



KAYNAK: İHA
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun. Yaradılanı sev yaradandan ötürü. Adalet nasıl tecelli edecek bekleyip göreceğiz. Gerçi Allah'ın adaletinden gerisi boş ama bu adam Spor klübü başkanı büyük zat.
    Cevapla
  • yurdum insanı 1 ay önce Şikayet Et
    Bisikletli kırmızıda geçiyor suçlu bence. cenaze suriye ye gömülecekmiş ilginç geldi. bence böyle düşünen herkes gitsin.
    Cevapla
  • gaziantepli 1 ay önce Şikayet Et
    motorsikletli kırmızıda geçiyoer ve kaza oluyor.bilinçsiz ve ülkemize doluşan yabancıların bir an önce sınır dışı edilmeleri şarttır.artık ülkemiz bunları kabul etmiyorrrrr
    Cevapla
  • German 50 1 ay önce Şikayet Et
    Lüks Araç ve Acemi şoför, ve bir Ölü
    Cevapla
  • Hamza 1 ay önce Şikayet Et
    Görüntüleri izlemedin mi adamın günahını alıyorsun. Aracın olduğu yerdeki ışık yeşile dönüyor ve araçlar hareket ediyor bu araçta geriden geliyor önü boş mobilyetlide durması gerekirken durmuyor maalesef keşke dursaydı ama ecel
    Cevapla
  • HAKAN 1 ay önce Şikayet Et
    Yarında senin başına gelebilir.Kamara kayıtları var allahtanki sorumsuz sürücü yü gariban ilan eden çok olur.Kırmızıda geç sonra gariban ol oohhh ne ala memleket.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle