Josef de Souza'dan Fenerbahçelilere gönderme

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza, Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar sonrası bir paylaşım yaptı.

Josef de Souza'dan Fenerbahçelilere gönderme
Josef de Souza'dan Fenerbahçelilere gönderme
GİRİŞ 18.03.2024 01:33 GÜNCELLEME 18.03.2024 01:33
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski futbolcusu Josef de Souza, Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylar sonrası bir paylaşım yaptı.

"SPORCULARI KORUYUN!"

Benzer bir durumda daha önce Ankaragücü taraftarlarıyla yaşadığı olaya dem vuran Josef, "Türk futbolunun bugünkü gibi olaylarla sınırlı olmadığını biliyorum ama bunun önüne geçmek için TFF'nin sporcuları koruması ve olaylara karışan taraftar ve kulüpleri cezalandırması gerekiyor. En ağır şekilde cezalandırın!" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇELİLE GÖNDERME!

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Josef de Souza "Takım arkadaşlarımı ve hakemleri savunduğum için yargılandım, bugün Fenerbahçeli oyuncuların onurlandırılmasını isterdim. Çünkü onlar cesurdu. Taraftarların ağır şekilde cezalandırılmasını isterdim. Futbol sahada kazanılır ve kaybedilir. Birçok Fenerbahçe taraftarı takım arkadaşlarımı savunduğum için cezalandırılmamı istedi, bugün onların yüzlerini görmek isterdim!" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz sezon oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçının ardından tribünlerin sahaya inmesi sonucu fiziksel kavgada Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza 1 maç men cezası almıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 32
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bir F.B.li olarak seni haklı buluyorum, ancak senin F.B. maçlarındaki agrasifligin ve gol sevinçlerin buna sebep olmasın
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes maç sonundaki olayları ve nedenlerini irdeliyor. Oysa daha ikinci yarıda TFF kurallarına göre ( atılan yabancı cisimlerden dolayı )maçın tatil edilmesi gerektiğini yetkililer niye söylemez? 2014 yılında hakem Bülent Yıldırım TS - FB maçını bu şekilde durdurmuş ve tatil etmişti.
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 1 ay önce Şikayet Et
    Seyirciye karşı kendini savunduğu için ceza alan Souza örneği varken, bakalım Federasyon şampiyonluk yarışının son dönemecinde olan Fenerbahçeli futbolculara aynı cezayı verebilecek mi? Bence veremeyecek.
    Cevapla
  • Herkes haklı 1 ay önce Şikayet Et
    Souza 1 maç ceza aldı. O da yediği kırmızı karttan dolayı. Lütfen sadece eleştirmek için yazmayın araştırıp eleştirin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    feneri ligden düşürsünler yine de içinizdeki kin bitmez.bir de utanmadan sıkılmadan bakalım diyorsunuz.
    Cevapla
  • Kayseri 1 ay önce Şikayet Et
    National geographik trabzonda belgesel cekecekmis yeni bir canli türü bulmuslar insan gördülermi saldiriyorlarmis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle