Trabzonspor'a Thomas Meunier müjdesi

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da sakatlığını atlatan Thomas Meunier idmana çıktı.

Trabzonspor'a Thomas Meunier müjdesi
Trabzonspor'a Thomas Meunier müjdesi
GİRİŞ 15.03.2024 21:05 GÜNCELLEME 15.03.2024 21:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirdi. 5'e 2 ile devam eden antrenman, şut çalışması ile tamamlandı.

Bordo mavili ekip, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını cumartesi günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

THOMAS MEUNIER GELİŞMESİ

İdmanlara tedbir amaçlı katılmayan Thomas Meunier Trabzonspor'un son antrenmanına katıldı. Belçikalı yıldızın Fenerbahçe maçında oynaması bekleniyor.

KAYNAK: SPORX
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 1 ay önce Şikayet Et
    TS'ye gelen en iyi yabancılardan.. Tam bir profesyonel.. Sadece futbolunu oynuyor.. Rakip futbolcularla, hakemlerle uğraşmıyor.. Gelecek ise bu tür yabancılar gelsin...
    Cevapla