Selçuk İnan: Henüz işimiz bitmedi

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, 2-0 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından, "Hak ettiğimiz ve çok istediğimiz bir 3 puan aldık. Biraz nefes aldık ama henüz işimiz bitmedi. Önümüzde zor maçlar var. İşimiz kolay olmayacak." dedi.

Selçuk İnan: Henüz işimiz bitmedi
Selçuk İnan: Henüz işimiz bitmedi
GİRİŞ 11.03.2024 23:53 GÜNCELLEME 11.03.2024 23:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında konuk ettiği Beşiktaş’ı Sorescu ve Draguş’un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 31’e yükseltirken Beşiktaş ise 46 puanda kaldı.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

"Hak ettiğimiz ve çok istediğimiz bir 3 puan aldık"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, “Takımın başına iki gün önce geldik ve Beşiktaş'a karşı böyle bir maç kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten çok iyi bir reaksiyon verdiler ve çok iyi mücadele ettiler. Dolayısıyla önce oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Hak ettiğimiz ve çok istediğimiz bir 3 puan aldık. Biraz nefes aldık ama henüz işimiz bitmedi. Önümüzde zor maçlar var. İşimiz kolay olmayacak. Aşağıdaki takımların puanları bir birine çok yakın. Önemli maçlarımız ve içeride-dışarıda fark etmiyorum. Çıkıp bir şekilde oynamanız gerekiyor. Bugün sadece bir galibiyet aldık. İşimiz çok kolay değil. Hedefimiz ligde kalmak. Bugün golleri Rumen futbolcularımız attı. Onlar adına çok mutluyum. Giden hocaya da emekleri için teşekkür ediyorum. Biz ekip olarak futbolculara dokunabildik. Bu konuda çok mutluyum. Oyuncularım gerçekten çok iyi niyetliler. Bunun karşılığında da çok önemli bir galibiyet aldık. Aslında bu kadar kısa sürede bir şeyleri hızlı değiştirmek kolay değil ama ben buraya gelmeyi çok istedim. Ben futbolculara dokunma anlamında kendime inanıyorum. Bu tür maçların stratejileri farklı oluyor. Geldiğimiz günden beri neredeyse uyumadan oyuncular üzerine konuştuk, kimden hangi mevkide nasıl verim alabiliriz diye düşündük. Kolay olmadı" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sen 5-6 hafta sonra kovulursun, sende hoca tipi yok ki !
    Cevapla
  • 60 34 43 1 ay önce Şikayet Et
    misafir bjk nin bile işi zor böyle giderse
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş sana yazıklar olsun Selçuk İnan bile hoca yaptın, 2, 3 haftaya kalmaz gider girmezse de küme düşürür Antep'e
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Buda galibiyetten kendine pay mı çıkarmış sahada oynayan onbiri say deseler sayamaz daha bismillah tesislerin yolunu öğren önce
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler Selçuk İnan ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle