Emre Belözoğlu ona kapıyı kapattı! "Oynarsa kulüp külfet altına girecek"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İstanbulspor maçının ardından Morutan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Belözoğlu, Morutan'ın oynamaya devam etmesi durumunda kulübe külfet olacağını söyledi.

Emre Belözoğlu ona kapıyı kapattı! "Oynarsa kulüp külfet altına girecek"
Emre Belözoğlu ona kapıyı kapattı! "Oynarsa kulüp külfet altına girecek"
GİRİŞ 02.03.2024 17:03 GÜNCELLEME 02.03.2024 17:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında MKE Ankaragücü evinde mücadele ettiği İstanbulspor ile 1-1’lik skorla berabere kaldı.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

"Kümede kalmak için mücadele vereceğiz"

Takımının maçta çok iyi mücadele ettiğini belirten Belözoğlu, "Böylesine iyi başladığımız bir maçın 30 tane farklı senaryosu olsa ve en kötüsü ne olacak deseler bugün başımıza o geldi. Sabretmemiz gereken bir süreçteyiz. Bundan sonraki 10 haftada net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğimizi söyleyebilirim. Bu takım kümede kalmak için mücadele etmek zorunda. Başak bir hedefi yok. Bunun dışında bir hedefi olan varsa ben buna katılmıyorum. Net bir şekilde kümede kalmak için mücadele vereceğiz. Ankaragücü kendi gücüyle elinden gelen her şeyi yapsa da çok yalnız, sahanın içerisinde de çok yalnız" ifadelerini kullandı.

"Morutan oynarsa, kulüp ödeyemeyeceği bir külfetin altına girecek"

Rumen futbolcu Olimpiu Morutan hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Oyuncuların üzerinde kulüplerin yapmış olduğu bazı anlaşmalar var. Morutan eğer bu kulüpte 11'de maç oynamaya devam ederse, kulüp ödeyemeyeceği bir külfetin altına girecek. Morutan’ın 11 oynaması bu saatten sonra kolay gözükmüyor. Bunu herkes kendince yorumlayabiliyor, çok kolay bir şey değil futbolu konuşmak. 'O oynuyor, bu oynamıyor' diye herkes hiçbir şey bilmeden konuşuyor. Morutan’ın durumunu kendisiyle de konuştum. Oynaması durumunda kulüp ödeyemeyeceği bir bonservisle karşı karıya kalacak. O yüzden Morutan ile ilgili tercihim performansa bağlı değil. Saponara'nın oynamaması ile ilgiliyse, 10 kişi kalmış bir takım için daha dinamik oyuncuları tercih ettim" açıklamasında bulundu.

"Hakemlerden memnun olmak 'polyannacılık' oynamaktan öteye gitmez"

Maç içerisinde hakemin verdiği kararlar hakkında sorulan soruya cevap veren Belözoğlu, "Çok kötü bir hakem performansı vardı. Hakemlerden memnun olmak 'Polyannacılık' oynamaktan öteye gitmez, çok kötü bir performans vardı" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Size yatınca adam! Oluyo değilmi?
    Cevapla
  • Gsli 1 ay önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray lı olarak söylüyorum gerçekten adam işinin hakkını veriyor başarılı yada değil futbolculuk zamanı da öyleydi galatasaray da da çok iş yaptı ama ne hikmetse fenere karşı şike yapmadığı için fenerliler topun ağzına koydu bu da fenerin hak adalet değil ayrıcalık istediğini açıkça gösteriyor hatay gibi yapıp yatsaydı ooo bundan kral fenerli olmazdı
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gs angelinho yu aynı sebeplerle oynatmadı. AG de bütçesini aşacak riske girmemekte haklı. Başta almaması daha doğru olurdu.
    Cevapla
  • diyarbakırlı 1 ay önce Şikayet Et
    Hurdaki fenerliler karakterlerini ortaya koymuş. Emre maçı satmamış diye sen nasıl fenerlisin, sen fenerli olamazsın diye hakaret ediyorlar. Kimin ne olduğu belli
    Cevapla
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Su Fener ligi terorize etti bu sene, ligden cekilse de herkes rahat etse
    Cevapla
  • Ua Zeytinburnu 1 ay önce Şikayet Et
    Koç ailesi başarısız adamı holdingin başına koymaz. Medyası, bjk’si, yorumcusu herkes sus pus. Nema kesilir korkusu var. Bjk stat sponsoru kim? En çok reklam veren şirketler kimin? Dursun Özbek boşuna koalisyona karşı mücadele ediyoruz demedi…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle