Antalyaspor'dan tepki açıklaması! "İsyan haykırışı"

Antalyaspor AŞ. Yönetim Kurulu, başkan Sinan Boztepe'nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Antalyaspor'dan tepki açıklaması! "İsyan haykırışı"
Antalyaspor'dan tepki açıklaması! "İsyan haykırışı"
GİRİŞ 28.02.2024 13:33 GÜNCELLEME 28.02.2024 13:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kırmızı-beyazlı kulüpten "Futbolda adalet istiyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray karşılaşmasında kamuoyu tarafından skandal olarak değerlendirilen hakem kararları sonrası haklı adalet arayışlarının, ülke çapında yankı bulduğu kaydedildi.

Başkan Sinan Boztepe'nin medyada yer alan beyanatı sonrası PFDK'ye sevk edildiği hatırlatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"Sayın Sinan Boztepe'nin söz konusu maçın ardından yaptığı açıklamalar, doğru tespitler içeren bir isyan haykırışıdır. Ancak ülkemizin futbol ikliminde hakkı yenenin adalet arayışı her zaman olduğu gibi ceza olarak geri dönmektedir. Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, TFF Hukuk Müşavirliğinin PFDK'ye sevk ettiği Sayın Sinan Boztepe'nin arkasında olduğumuzu buradan açıkça ifade ederiz. Türkiye'de şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında diğer takımların 'meze' edildiği bir ortamda camiamızın sımsıkı sarılarak birlik ve beraberlik örneği göstermesi gereken günler yaşıyoruz. Bu noktada camiamızı bugünden başlayarak, 4 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.00'de oynanacak Gaziantep FK karşılaşması da dahil olmak üzere kulübümüze yakışan tepkiyi vermeye davet ediyoruz. Bizler Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak daha fazla hakkımızın yenmesine izin vermeyeceğimizi buradan açıkça ifade ediyoruz. Büyük Antalyaspor taraftarının her zaman olduğu gibi gerek saha dışında gerekse tribünlerde gerekli desteği vereceğine inanıyoruz. Bizler sadece futbolda adalet istiyoruz."

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • Çeto 2 ay önce Şikayet Et
    Gol attınız da sayılmadı mı
    Cevapla
  • Ankaralı 2 ay önce Şikayet Et
    Antalyaspor ne güzel takımdı, Sergen orayı da bozdu, laf ebesi yaptı...
    Cevapla
  • Kon 2 ay önce Şikayet Et
    Bence -GS-Fb -Bj - maçı oldumu maça çık mayacaklar cezası hükmen mağlup ozaman Adalet gelir
    Cevapla
  • 60 34 43 2 ay önce Şikayet Et
    Antalya ammada çok konuştunuz
    Cevapla
  • hakkaniyet 2 ay önce Şikayet Et
    Anadolu kulüpleri bir olup maçları ve federasyonu boykot etmeli ne yapacak federasyon on altı kulübü kümemi düşürecek kulüpler korktukca federasyona eziliyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle