Volkan Demirel: Yapacak bir şey yok

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Konyaspor yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, “Hiç düşünmediğimiz, beklemediğimiz bir maçtı ama yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor” dedi.

Volkan Demirel: Yapacak bir şey yok
Volkan Demirel: Yapacak bir şey yok
GİRİŞ 24.02.2024 22:25 GÜNCELLEME 24.02.2024 22:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda karşılaştığı Konyaspor’a 2-0’lık skorla mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Öncelikle Konyaspor'u tebrik ediyorum. Hem bizim için hem onlar için çok önemli bir mücadeleydi. Maça baktığımızda ilk 45 dakika oyunda üstündük, hakimdik. Belki istediklerini yapan taraf bizdik daha çok iyiydik. Ama ikinci yarıda Konyaspor'un yaptığı değişiklikler ile daha baskı yapacağı belliydi. Ama anlamsız bir şekilde bir geriden oyun kurma tercihimiz vardı. Maç buralara bu şekilde gelmezdi ama bir oyun kurma isteğinde kaybettiğimiz topla korner, kornerde adam paylaşımı eksikliği bizi 1-0 mağlup duruma düşürdü. Sonrasında ikinci bir faulde hızlı başlangıçla golü buldular. Konyaspor'u tebrik ediyorum. Bizim içinse oyuncularıma içeride de söyledim; hiç düşünmediğimiz, beklemediğimiz bir maçtı ama yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • önce vatan 2 ay önce Şikayet Et
    ıddia oynayanlar en az oran 0.20 ,0.40 olur yatır parayı kesin kazanırsın birde 2 gol üstü yaz işlem tamam volkan bile iddia oynar bu maça
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Haftaya hakemin işi kolay penaltıya gerek kalmaz volkan ne yapacağını bilir banko f.bahçe
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah Hatay da Konya'da Küme Düşersiniz
    Cevapla
  • Biri 2 ay önce Şikayet Et
    Haftaya tiyatro var. Bakalımnasıl bir penaltısı bizi bekliyor.
    Cevapla
  • plevne 2 ay önce Şikayet Et
    Fener haftaya kesin galip.Volkan yedirmezse hakem devreye girer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle