Markus Gisdol: Kendimi 1. sıraya koymuyorum

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, takımın başarısında kendisini ilk sıraya koymadığını, başarının takımın ortak başarısı olduğunu söyledi.

 Markus Gisdol: Kendimi 1. sıraya koymuyorum
Markus Gisdol: Kendimi 1. sıraya koymuyorum
GİRİŞ 23.02.2024 22:51 GÜNCELLEME 23.02.2024 22:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor’u kendi sahasında 3-0 yenen Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gisdol, çok önemli bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Gisdol, “Çok zor bir maç oldu. Özellikle ilk yarıda her 2 takım da çok gol pozisyonuna girdi. İlk yarıda top kazandıktan sonra oyuna iyi sokamadık. İlk yarı bitince oyuncularla konuştuk. Rakibe orta alanda alan vermemeyi konuştuk. Daha sonrasında oyunun kontrolünü elimize aldık. Golleri bulduğumuz için maçı kazandık. İyi bir hoca olmak istiyorsanız takımınızın da iyi olması lazım. Ben kendimi birinci sıraya koymuyorum. Ortada bir başarı varsa hepimizin ortak başarısı. Evimizde oynadığımız maçlarda taraftarla birlikte çok güçlü olabiliyoruz. Son deplasman maçında da iyi oynadık ama gol atma sıkıntısı yaşamıştık. Evimizde oynadığımız maçlarda resmen 12. adamla birlikte oynuyoruz. Bu da bize olumlu yansıyor” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Demek ki bizim yerli hocalar yetersiz gerçek bu .
    Cevapla
  • Samsun 2 ay önce Şikayet Et
    Eger hoca yonetiyorsa maci tebrik ereim bassrili bir hoca bizim ulkemizde boyle hoca neden olmuyor yabanci hocalar hep basarili bu adam zamanla milli takimin basina getirirler guzel bir basarisi var gecmisteki teknik hocalarin basrisizligi belli oldu
    Cevapla
  • Tebrik 2 ay önce Şikayet Et
    Iyi hoca. Tebrikler
    Cevapla
  • Misa 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun hocam başakşehirden en az 1 puan almamız lazım
    Cevapla