Fahrudin Omerovic: Bu akşam sürpriz peşindeydik

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Beşiktaş karşısında bir sürprize imza atmak için sahaya çıktıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Fahrudin Omerovic: Bu akşam sürpriz peşindeydik
Fahrudin Omerovic: Bu akşam sürpriz peşindeydik
GİRİŞ 19.02.2024 23:10 GÜNCELLEME 19.02.2024 23:10

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Konyaspor, deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Maçtan önce düşündüğümüz gibi ilk devre oldu. Biraz daha fazla topa sahip olup, Beşiktaş’ın o gücünü elinden almak istedik. İkinci devrede erken gelen gol, bütün planlarımızı bozdu. Kolay değil Beşiktaş’a karşı böyle oynamak, pas oyunu oynamak. İkinci golden sonra tam Beşiktaş’ın istediği gibi oldu oyun. Daha baskılı oynadılar. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Biz bu akşam sürpriz peşindeydik ama olmadı. Esas olan önümüzdeki 4 maç, gerçek final maçları. Milli araya kadar önemli final maçlarımız var. Bu maçtan sonra hatalar üzerinde durup, düzletip, ilk oynayacağımız Hatayspor maçını kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz ligde kalmak”

Omerovic, hedeflerinin ligde kalmak olduğundan bahsederek, “Bu süreçte iki kupa maçı kazandık, çeyrek finale yükseldik. Tekrar burada Beşiktaş ile oynayacağız. Ama bizim için önemli olan lig. Dar bir kadromuz var. Yeni gelen oyuncularla biraz kadroyu genişlettik. Ama bunlar etap etap geldiler. Çok sık maç oynadık. Yük aynı oyunculara bindi. Antrenman çok az yapıp, çok maç oynadık. Şu andaki mücadelede takımdan memnunum” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.