Sergen Yalçın'dan mağlubiyet yorumu!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Samsunspor maçını kaybetmelerine rağmen puan cetvelindeki yerlerinin kötü olmadığını söyledi.

Sergen Yalçın'dan mağlubiyet yorumu!
Sergen Yalçın'dan mağlubiyet yorumu!
GİRİŞ 12.02.2024 22:56 GÜNCELLEME 12.02.2024 22:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Samsunspor'a 2-0 mağlup oldu.

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Sergen Yalçın, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Çocukların mücadelesinden memnunum. Oyunun tamamında sayılmayan golümüz var. Bizim golümüz milimetrik ofsayt ile sayılmadı. Samsunspor’un ilk golü ise milimetrelerle sayıldı. Bu oyunun dengesini bozdu. Öne geçsek biz de kazanabilirdik. Samsun deplasmanı zor bir deplasman. Onların da kazanması gereken bir maçtı. Neleri yanlış yaptık, bunları değerlendireceğiz. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama puan cetvelindeki yerimiz kötü değil. Bundan sonraki maçlara odaklanacağız. Naldo’nun sarı kartı vardı. Marius çok iyi bir oyuncu. Defansımızı çok yıpratıyordu. İkinci sarı kartı görmesin diye Naldo’yu oyundan aldım” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Necmettin YOLCU 2 ay önce Şikayet Et
    Samsunun ilk golü kesinlikle ofsayt değil. Antalyanınki de değil gibi. Bir kıyak var mı onu bilemeyiz. Her iki takımda alkışı hakketti. Sergende güzel insan
    Cevapla
  • Sinan 2 ay önce Şikayet Et
    Bizim golde ofsayt yok çünkü oyuncu toptan geride artı iki oyumuzun arasında oyuncu yok bu yüzde top son adam sayılır. Morius da toptan geride.
    Cevapla
  • Halim 2 ay önce Şikayet Et
    Samsunsporluyum Antalya'nın golü ofsayt değildi burada bize kıyak çekildiği kanaatindeyim Bizim ilk Golden hâlâ şupheliyim ikinci gol harikaydı
    Cevapla
  • Cannn 2 ay önce Şikayet Et
    Demekki mac satıyor bu geri
    Cevapla
  • Arest 2 ay önce Şikayet Et
    Sergen sen önce maç oynanmadan kazanılmayacagını öğren sana bu ders olsun büyük konuşmayacaksın. Sen anca istanbul avrupa yakasına gidersin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle