Kasımpaşa cephsinden galibiyet yorumu

Kasımpaşa Yardımcı Teknik Direktörü Barış Kanbak, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, kazanarak öğrenmeye çalıştıklarını söyledi.

Kasımpaşa cephsinden galibiyet yorumu
Kasımpaşa cephsinden galibiyet yorumu
GİRİŞ 29.01.2024 23:21 GÜNCELLEME 29.01.2024 23:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Müsabaka sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Yardımcı Teknik Direktörü Barış Kanbak, güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Kasımpaşa adına güzel bir galibiyet aldık. Bizim için güzel bir akşamdı. Trabzonspor hakkında yaptığımız analizlerde yedikleri gollerin 3/2'ni ikinci yarıda son 30 dakikada yediklerini gördük. Analizlerimizi bu doğrultuda yaptık. İlk yarıdaki planımızı oyunu biraz daha tutmaktı. Bunun için güvenli bir takım savunma planı uyguladık. Amacımız rakibin oyun gücünü düşürerek hataya zorlamaktı. Bunlara rağmen 1-0 yenik durumda içeri girdik. Bundan sonra biraz daha risk almamız gerekiyordu. Bu riskleri de en doğru şekilde B planı olarak kafamızda tasarlamıştık. Kasımpaşa takımı mücadele gücü yüksek, temaslı oyundan kaçmayan bir oyuncu grubuyla oynuyor. Bugün bunun örneğini gösterdik. Sayısal üstünlüğü sağlayıp şiddetli oyuna geçtiğimizde rakibe üstünlük kurduk. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Dar kadro yapısıyla hem kazanarak hem de öğrenmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Ahmet NAİR 3 ay önce Şikayet Et
    Önündeki topun taca çıktığını görme(k istemeye)yen alçak yardımcı hakem takımın direncini kırmasa zor yenerdiniz.
    Cevapla