Murat Sancak açıkladı! İki ayrılık daha kapıda

Süper Lig'de son haftalarda galibiyete hasret kalan Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, iki oyuncunun daha takımdan ayrılacağını duyurdu.

Murat Sancak açıkladı! İki ayrılık daha kapıda
Murat Sancak açıkladı! İki ayrılık daha kapıda
GİRİŞ 29.01.2024 14:59 GÜNCELLEME 29.01.2024 15:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de çıktığı son 13 maçta sadece 1 kez sahadan galibiyet ile ayrılan Adana Demirspor'da son dönemde birçok ayrılık yaşanmıştı. Başkan Murat Sancak isim vererek takımdan iki futbolcunun daha ayrılacağını bildirdi.

YUSUF SARI VE ERTAÇ ÖZBİR DE YOLCU

Adı birçok takımla anılan Yusuf Sarı'nın takımda kalmayacağını bildiren Murat Sancak, milli futbolcunun büyük ihtimalle yurt dışına transfer olacağını söyledi.

Öte yandan Murat Sancak, Yusuf Sarı'dan daha hızlı, daha tecrübeli bir futbolcunun geleceğini de sözlerine ekledi. Sancak, futbolcunun hafif bir sakatlığının bulunduğunu ve riske etmek istemediklerini aktardı.

Murat Sancak'ın takımdan ayrılacağını açıkladığı bir diğer isim ise 34 yaşındaki tecrübeli kaleci Ertaç Özbir oldu. "Ertaç Özbir'in bir kuruş alacağı yok" diyen Sancak, "Teklifleri değerlendiriyorum" dedi.

Deneyimli file bekçisi ile Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in çalıştırıcılığını yaptığı Panatinaikos yakından ilgileniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Futbolsever 99 2 ay önce Şikayet Et
    Yanlış yapıyorlar hatayspor maçında gördük yenildiler ,nasıl olsa küme düşmeyiz düşüncesindeler, futbolçu satılması toplu halde olmaz sırayla yerini doldurarak olur.
    Cevapla
  • kılçık 2 ay önce Şikayet Et
    niye taksit taksit satıyorsun oyuncuları, toptan hepsini birden sat........
    Cevapla
  • Salih 2 ay önce Şikayet Et
    Nasil geldiler ohledně giderler.yetrr oldu super lig
    Cevapla
  • erdem 2 ay önce Şikayet Et
    Yusuf sarı dan daha tecrübeli yani yaşlı
    Cevapla
  • SEİM 2 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu bu adana demir spora _?
    Cevapla