Karagümrük'ten Rizespor'a farklı tarife

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Fatih Karagümrük sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Karagümrük'ten Rizespor'a farklı tarife
Karagümrük'ten Rizespor'a farklı tarife
GİRİŞ 28.01.2024 17:53 GÜNCELLEME 28.01.2024 18:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında oynanan VavaCars Fatih Karagümrük sahasında Çaykur Rizespor'u 4-0 yendi.

Ev sahibi takımın gollerini 38. dakikada Valentin Eysseric, 66. dakikada penaltıdan Serdar Dursun, 75. dakikada Levent Mercan ve 85. dakikada Can Keleş kaydetti.

Süper Lig'de 4 maç sonra kazanan Fatih Karagümrük puanını 29 yaptı. Çaykur Rizespor ise 35 puanda kaldı.



VavaCars Fatih Karagümrük: 4 - Çaykur Rizespor: 0

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Turgut Doman, Murat Tuğberk Curbay, Özcan Sultanoğlu

VavaCars Fatih Karagümrük: Sirigu, Biraschi, Salih Dursun (Dk. 90 Koray Günter), Ceccherini, Levent Mercan, Bertolacci (Dk. 83 Paoletti), Rohden (Dk. 83 Feghouli), Teklic (Dk. 49 Can Keleş), Eysseric (Dk. 90 Samed Onur), Güven Yalçın, Serdar Dursun

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Taha Şahin, Mocsi, Emirhan Topçu, Hojer (Dk. 83 Halil İbrahim Pehlivan), Shelvey (Dk. 83 Faye), Mithat Pala (Dk. 67 Pinchi), Sauer (Dk. 64 Minchev), Olawoyin, Zeqiri (Dk. 46 Benhur Keser), Gaich

Goller: Dk. 38 Eysseric, Dk. 66 Serdar Dursun (Penaltıdan), Dk. 75 Levent Mercan, Dk. 85 Can Keleş (VavaCars Fatih Karagümrük)

Sarı kartlar: Dk. 28 Teklic, Dk. 90+4 Samed Onur (Fatih Karagümrük), Dk. 63 Mithat Pala, Dk. 90+2 Pinchi (Çaykur Rizespor)

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu takım gecen hafta sampiyon olmustuya
    Cevapla
  • Veli 3 ay önce Şikayet Et
    gerçek İlhan bu , ts maçında atladı hopladı takla attı yuvarlandı, TS lu şota anyayı konyayı öğretti, İlhan dan hoca olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ulan buldun geçen hafta ittiası olmayan maca asılmayan TS u ne oldu,arkadaşlar bu takım şu anda palutla değil balılan bu sırada aldanmayalım,bundan sonra bu takımdan bir şey beklemiyorum düşüşe geçer inşallah yanılan biz oluruz
    Cevapla
  • 61 TS 1461 3 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu riiiize? Çatlasan da en büyük biziz. Biz küçükleri yeneriz üzülmesinler diye sevinmeyiz, küçüklere yeniliriz sevinsinler diye.
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    İlhan geçen hafta hopladın zıpladın, buldun eksik ts u berbat gününde bala şansa gol attın vs hopla zıpla ne oldii yedin 4 ü otur aşagı TS efsanesi şotadan, zaten TS iki takımı havalandırdı kayseri rize ,kayseri zannetti kendini süper rizede öyle havaya girdi şimdi bu ikisi hızla küme hattına düşer.ilhan şotadan davranış ögren çok eksidesin ilhan.
    Cevapla
  • Canca53 3 ay önce Şikayet Et
    Trabuzonsporu kim yendi ise birdah toparlanamdi kayserispor+ hatayspor bunlar haftalardir maç alamadi umarim rizespor ayni şeyleri yaşamaz
    Cevapla
  • Kelkitli 29 3 ay önce Şikayet Et
    TS bu sezon full kadro ve oyun olarak berbat, bu ilhan volkan gibi şahsiyetlerin ezikliği var misal bunların memleketi var dogalolarak,TS un memleket takımı başarılı şampiyon, İlhan volkan vb zoruna giden yaw ts bak ligi süpürüyor bizim memleket piyasada yok vs diye düşünebilirler, yaw TS kente sıgmayan dünya takımı olmuş heryerde taraftarı var ,TS gibi büyük takım puan verir alınmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle