Süper Lig ekibinden sert tepki: Bundan sonra olacaklardan...

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç, "Ya Federasyon Yönetimi yarın toplanıp önlem alır ya da bundan sonra olacaklardan camiamız ve kulübümüz sorumlu değildir." ifadelerini kullandı.

Süper Lig ekibinden sert tepki: Bundan sonra olacaklardan...
Süper Lig ekibinden sert tepki: Bundan sonra olacaklardan...
GİRİŞ 25.01.2024 19:35 GÜNCELLEME 25.01.2024 19:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Mondihome Kayserispor deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-0 kaybetti. Sarı kırmızılılar ligde üst üste 7. yenilgisini yaşadı.

Maçın ardından Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç sert açıklamalarda bulundu.

Koç, "MHK ve TFF'ye ilk ve son çağrımızdır, Kayserispor camiası aleyhine yapılan hakem hataları artık çizmeyi aşmıştır. Sabır ve metanetimiz bitmiştir. Ya Federasyon Yönetimi yarın toplanıp önlem alır ya da bundan sonra olacaklardan camiamız ve kulübümüz sorumlu değildir." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • Turan 3 ay önce Şikayet Et
    Kulübü yediniz bitirdiniz para bitti suçu hakeme federasyona atın bakalım futbolcular maaşını alamıyor sen hakem ve fedarasyona laf atıyorsun
    Cevapla
  • Fener 3 ay önce Şikayet Et
    Bütün Takımlar yenildikleri maçtan sonra Hakemlere saldırıyor. Siz önce Oyuncularımıza Takımınıza ken oynunuza bakın. İyi Mücadele edin fazla Hata yapmayın Maç kaybetmezsiniz. Olursada Nadir kaybedersiniz.
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçe abiniz size sahip çıkar merak etmeyin...
    Cevapla
  • Erdoğan 3 ay önce Şikayet Et
    Onların abisi Fenerbahçe değil Galatasaray hep onların dediklerini yaptılar birçok haksızlıklara sustular, haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır değil mi bunlar sustu çünkü abileri büyük şeytandı
    Cevapla
  • Vadide zambak 3 ay önce Şikayet Et
    Kayseri zor durumda ve yakında kulübün kapısına kilit vurabilirler. Serzenişleri artık bittiklerinin işaretidir. Lige havlu attılar.
    Cevapla
  • Yozgatlı 3 ay önce Şikayet Et
    Kayseri şehri Demekki en beceriksizlerini luzumsuz işlerini başına getiriyorlar onlarda kendilerini birşey sanıyorlar ondan sonra saga sola saldırıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle