Beş gollü İstanbul derbisi! Pendikspor seriye bağladı

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Pendikspor sahasında Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti.

Beş gollü İstanbul derbisi! Pendikspor seriye bağladı
Beş gollü İstanbul derbisi! Pendikspor seriye bağladı
GİRİŞ 23.01.2024 22:02 GÜNCELLEME 23.01.2024 22:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 22. haftasında Pendikspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Pendikspor 3-2 galip tamamladı.

Karşılaşmada Pendikspor'un gollerini; 19'da Umut Nayir, 44'te penaltıdan Thiam ve 90'da Thuram attı. Kasımpaşa'nın sayıları; 6'da Rassoul (k.k), 25'te Gökhan Gül'den geldi.

Bu sonucun ardından Pendikspor, puanını 22'ye çıkarırken son dakikalarda yıkılan Kasımpaşa 29 puanda kaldı.

Süper Lig'in 23. haftasında Pendikspor, deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise Trabzonspor deplasmanında puan arayacak.



Siltaş Yapı Pendikspor: 3 - Kasımpaşa: 2

Stat: Pendik

Hakemler: Burak Şeker, Gökhan Barcın, Ali Can Alp

Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Alpaslan Öztürk, Rassoul, Sequeira, Halil Akbunar (Dk. 84 Kappel), Midtsjö (Dk. 83 Endri Çekiçi), İbrahim Akdağ, Thiam (Dk. 90+2 Murat Akça), Umut Nayir (Dk. 84 Thuram), Erencan Yardımcı (Dk. 75 Diaby)

Kasımpaşa: Ali Emre Yanar, Gomis, Sadık Çiftpınar (Dk. 58 Taylan Utku Aydın), Yasin Özcan, Ben Ouanes, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Fall, Hajradinovic, Oğulcan Çağlayan (Dk 75. Ngoy), Da Costa

Goller: Dk. 6 Rassoul (Kendi kalesine), Dk. 25 Gökhan Gül (Kasımpaşa), Dk. 19 Umut Nayir, Dk. 44 Thiam (Penaltıdan), Dk. 90 Thuram (Siltaş Yapı Pendikspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Gomis, Dk. 18 Yasin Özcan (Kasımpaşa), Dk. 44 Alpaslan Öztürk, Dk. 90+4 Endri Çekiçi (Siltaş Yapı Pendikspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Meslek maliyedenmi sen git önce helalinden geçimini sağla fitne üretme herkes devlete de Allaha da zamanı gelince hesabını verir yani hesabı kesilir
    Cevapla
  • Gerçek 3 ay önce Şikayet Et
    Pendik i düşürmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.Herkes elbirliği yapmış federsyon,ist.takımları canla başla pendiğe çalışıyorlar.çalışın ki seneye ist.lig ni kurasınız.
    Cevapla
  • Altaylı34 3 ay önce Şikayet Et
    Mahmut kardeş iyice paranoyaya bağladınız öküz altında buzağı aramayı bırakın artık her şeyde bir kusur bulmak zorunda mısınız
    Cevapla
  • Alper 3 ay önce Şikayet Et
    Bu takımlar üç büyütülmüş ile oynayınca neden derbi olmuyor ?
    Cevapla
  • Halk oyunları 3 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Umut Nayır ve mame thiam Fenerbahçe sizin kıymetinizi bilemedi ayağınıza taş degmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle