Hatayspor, üstünlüğünü koruyamadı! Hasret Mersin'de de devam etti

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Atakaş Hatayspor sahasında Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hatayspor, üstünlüğünü koruyamadı! Hasret Mersin'de de devam etti
Hatayspor, üstünlüğünü koruyamadı! Hasret Mersin'de de devam etti
GİRİŞ 23.01.2024 18:58 GÜNCELLEME 23.01.2024 19:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 22. haftasında Hatayspor, Mersin'de Alanyaspor'u konuk etti.

Mersin Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmada ev sahibi takımın golünü 5. dakikada Rivas, Alanyaspor'un sayısını 89'da penaltıdan Oğuz Aydın kaydetti.

Bu sonucun ardından ligde galibiyet hasreti 10 maça çıkan Hatayspor, puanını 22'ye çıkardı. Ligde 8. beraberliğini elde eden Alanyaspor, 26 puana yükseldi.

Süper Lig'in 23. haftasında Hatayspor, deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Alanyaspor ise evinde Pendikspor ile 3 puan mücadelesine çıkacak.



Atakaş Hatayspor: 1 - Corendon Alanyaspor: 1

Stat: Mersin

Hakemler: Emre Kargın, Hüseyin Aylak, Bersan Duran

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Kilama, Recep Burak Yılmaz, Oğuzhan Matur (Dk. 79 Boudjemaa), Fernandes (Dk. 79 Cengiz Demir), Hodzic (Dk 90+1 Aburjania), Görkem Sağlam (Dk 90+1 Rayane), Dele-Bashiru, Rivas, Dadashov (Dk. 79 Strandberg)

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Lima, Aliti, Efecan Karaca (Dk 79 Fatih Aksoy), Leroy Fer, Lezama (Dk.68 Janvier), Oğuz Aydın, Majileikwa (Dk. 68 Augusto), Coelho, Yusuf Özdemir (Dk. 75 Furkan Bayır), Hadergjonaj

Goller: Dk. 5 Rivas (Hatayspor), Dk. 89 Oğuz Aydın (Penaltıdan) (Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk 67 Oğuz Aydın, Leroy Fer (Alanyaspor) Dk. 68 Fernandes, Dk. 69 Dadashov Dk. 86 Recep Burak Yılmaz, Boudjemaa (Hatayspor)

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • avrupa fatihi 3 ay önce Şikayet Et
    volkan kümeye
    Cevapla
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    Ne diyelim bir Hataylı olarak süper ligin en zayıf takımıyız. Taktik falan birşey yok. At uzun topu koş. Doksan dakika savunma yap. Yönetimde de Volkan Hocada şapkasını önüne alıp düşünmesi lazım. Top tutan bir tek oyuncu yok.
    Cevapla
  • Reşadiye li 3 ay önce Şikayet Et
    Hatay beraberliği hak etti hatta mağlup bile alabilirdi son saniyede maçım 20 dakika sini seyrettim Hatay li oyuncular durmadan favul yok yere atiyolar zaman kazanmak için
    Cevapla
  • Cimbomlu 3 ay önce Şikayet Et
    Gönderin şu amigoyu
    Cevapla
  • kuş avcısı 19.05 3 ay önce Şikayet Et
    volkan demirel f.bahçe maçı yaklaşıyor artık ilk maçta olduğu gibi üçlü savunma ile maça başlar f.bahçe ve taraftarını üzmezsin
    Cevapla
  • Şike şike 3 ay önce Şikayet Et
    İkinci maça tek defansla çıkar 3 bile çok olur, kaleyede u17den bi oyuncu monte ettimi en az 7-8 garanti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle