Süper Lig ekibinin başkanından hakemlere olay sözler! "Hata ettik"

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe ile sahalarında oynadıkları maçta hakemlere çiçek vermesinin ve Sivasspor maçı sonrasındaki hakemler ile ilgili açıklamalarının eleştirilmesine yanıt verdi.

Süper Lig ekibinin başkanından hakemlere olay sözler! "Hata ettik"
Süper Lig ekibinin başkanından hakemlere olay sözler! "Hata ettik"
GİRİŞ 23.01.2024 14:13 GÜNCELLEME 23.01.2024 14:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabında Kayserispor'a gönül vermiş taraftarlar tarafından oluşturulan sohbet odasında açıklamalar yapan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe maçında hakem triosuna çiçek vermesinin ve iki hafta sonra oynanan Sivasspor maçı sonrası hakem kararlarını ağır ile ilgili konuşması neticesinde eleştirilmesine yanıt verdi.

Futbol Disiplin Kurulu tarafından Sivasspor maçı sonrası yaptığı açıklamalardan ötürü hak mahrumiyeti cezası alan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, haftalardır puan kaybeden takımının hakemler tarafından hakkının yendiği iddiasında bulundu.

Sert açıklamalar yapan Başkan Çamlı, "Hakemlere çiçek vermekle etmişiz. Büyük hata etmişiz. O günkü şartlarda Türkiye'nin buna ihtiyacı vardı. Bunu yaptık ama sen, eğer bunu yaparsa ben konuşmayı da bilirim. En ağırını da konuşurum. Sadece bir penaltı olayı değil. Daha 15. dakikada Ali Şaşal'ın pozisyonu penaltı verilmedi. Thiam'ın pozisyonu penaltı verilmiyor. Sivassporlu oyuncu taraftarı seyirciyi tahrik ediyor. Atılmıyor. Kulüp dünyanın cezasını alıyor" dedi.



"AĞIR KONUŞACAK CÜRETİM DE VAR CESARETİM DE"


Başkan Çamlı, açıklamasında "Ben, hakemleri çok başarılı bulduğum için o açıklamaları yapmadım. Altı hafta üst üste bizim penaltılarımız verilmedi. O an için akil düşünceye ihtiyaç vardı. Bir takım önemli gördüğüm insanlar, bu konuda böyle davranmamız gerektiği konusunda telkinde buldukları için açıklama yaptım ama Kayserispor'un hakları yenmeye başlandı ise o zaman en ağırını konuşacak cüretim de var, cesaretim de var" cümleleri kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Erciyes gibi kaybolacak bu takımda, fazla sürmez birkaç senede yok olur, takım yönetmesini bilmeyenler iş başında olursa sonuç felaket olur
    Cevapla
  • cerrah paşalı 3 ay önce Şikayet Et
    bunlarda kendini birşey sanıyor gidin 2 lige yallah..
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Kayserililer olarak gs satun alıp kapısına kilit vurmak gerek
    Cevapla
  • nami 3 ay önce Şikayet Et
    Yenince hakem iyi yenilince kötü aferin sana başkan
    Cevapla
  • Mehmet karakurt 3 ay önce Şikayet Et
    Şimdi bu adam yarın öbür gün Bi hakem doverse nasıl olur adam resmen polat alemdar gibi tehdit etmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle