Konyaspor'dan transfer! 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol Süper Lig ekipler Tümosan Konyaspor, Polonyalı kaleci Jakub Slowik'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Konyaspor'dan transfer! 1.5 yıllık sözleşme imzaladı
Konyaspor'dan transfer! 1.5 yıllık sözleşme imzaladı
GİRİŞ 22.01.2024 19:05 GÜNCELLEME 22.01.2024 19:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konyaspor'da takımı güçlendirmek adına transferler devam ediyor. Son olarak Ganalı orta saha Emmanuel Boateng'in transferini duyuran Konyaspor, 32 yaşındaki Polonyalı kaleci Jakub Slowik ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninde, Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Dutar da hazır bulundu. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Jakub Slowik hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Son olarak Japonya ekibi FC Tokyo forması terleten Polanyalı eldiven, daha önce sırasıyla Vegalta Sendai, Slask Wroclaw, Pogon Szczecin, Jagiellonia, Warta Poznan, Sparta Oborniki takımlarında forma giydi. Slowik, yeşil-beyazlı ekipte, 27 numaralı formayı giyecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray a Gelince Ölümüne Oynayacaksın Fenere Gelince Kiviracaksin 7 Tane
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ne hallere düştük bunu alacağına genç bir kaleci oynat daha iyi prim yapar.
    Cevapla
  • D O Ğ R U S U 3 ay önce Şikayet Et
    Doğru düzgün stoperimiz yok santraforumuz yok kaleci alıyoruz. Şaka mı yapıyorsunuz Allah aşkına. Her geçen gün kan kaybediyoruz. O kadar oyuncu sattık nerede paraları. Düşmeyi mi bekliyoruz ligten
    Cevapla
  • Kacarova 3 ay önce Şikayet Et
    Koşkoca takımı batıracaksınız sonra dogru amatör lige düşürecek olanlar utansın,futbolcuların aylıklarını vermemek nedemek,yakışmıyor bu göz boyamalar,konyanın sonuda aynı bursa gibi olacak gibi,dibe oynuyorlar.
    Cevapla