Çağdaş Atan'ın beraberlik üzüntüsü! "Canımızı acıttı"

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıda farkı açamadıklarını söyleyerek, “Canımızı acıtan bir beraberlik aldık” dedi.

Çağdaş Atan'ın beraberlik üzüntüsü! "Canımızı acıttı"
Çağdaş Atan'ın beraberlik üzüntüsü! "Canımızı acıttı"
GİRİŞ 20.01.2024 19:24 GÜNCELLEME 20.01.2024 19:24

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı.

Müsabakanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İkinci yarıda farkı açacak pozisyonlar bulduklarını fakat değerlendiremediklerini ifade eden Atan, “Canımızı acıtan bir beraberlik aldık. Oyunu tamamen domine ettiğimiz, ilk yarısında çok keskin hücum edemediğimiz ama pozisyonlar yakaladığımız, ikinci yarıda da farkı 2-3'e çıkarabileceğimiz ama sonuçlandıramadığımız bir maçın sonunda kornerden gol yedik. Çok canımızı acıttı ama çok iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Bugün kazansaydık lig beşincisi ile aramızda 3 puan kalacaktı. Geldiğimizde ilk hedefimiz oraya kendimizi atabilmekti. Oyun olarak güçlüyüz. Bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlanacağız" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL