Fatih Karagümrük'te Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi feshedildi

Fatih Karagümrük'te Beşiktaş'tan kiralanan Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi feshedildi.

Fatih Karagümrük'te Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi feshedildi
Fatih Karagümrük'te Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi feshedildi
GİRİŞ 19.01.2024 14:48 GÜNCELLEME 19.01.2024 14:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırmızı-siyahlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sezon başında Beşiktaş'tan kiraladığımız Kerem Atakan Kesgin'in sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Kendisine bugüne kadar kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatında başarılar dileriz." denildi.

Orta sahada görev yapan 23 yaşındaki Kerem Atakan Kesgin, Fatih Karagümrük'te forma giydiği 6 resmi maçta 179 dakika sahada kaldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Başak 3 ay önce Şikayet Et
    Bu tür futbolcuları nasıl Beşiktaş'a alırlar bir türlü anlam veremiyorum. Keremi almak için hiçbir futbol bilgisine sahip olmamak gerekir. Anadolu takım oyuncusu büyük takımda oynayacak kapasitesi yok ki. Birde üstüne bonservis ödediler. Çok yazık.
    Cevapla