Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor!

Türkiye'de birçok takımı çalıştıran ve son olarak Kayserispor'da görev alan Hikmet Karaman, Adana Demirspor ile masaya oturdu.

GİRİŞ 18.01.2024 10:41 GÜNCELLEME 18.01.2024 20:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda 24 Erzincanspor'a penaltı atışları sonucu elenen Adana Demirspor'da sıcak gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler'de teknik direktörlük görevi için sürpriz isim gündeme geldi.

Hikmet Karaman, Adana'da

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi çok yakın. Tecrübeli teknik adam, mavi-lacivertli kulüple görüşmek icin Adana'ya geldi.

Türkiye Kupası'nı kazandı

Hikmet Karaman, kariyerinde Kocaelispor, Zeytinburnuspor, Erzurumspor, Adanaspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü, Malatyaspor, Ankaraspor, Antalyaspor, Manisaspor, Gaziantepspor, Bursaspor, Kayseri Erciyesspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Kayserispor'u çalıştırdı.

Tecrübeli hoca 2001-02 sezonunda Kocelispor'un başında Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Patrick Kluivert gitti, takımı yardımcı antrenör yönetti

Adana Demirspor'da sezona başlananan Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile iç sahada alınan 3-2'lik Samsunspor yenilgisinin ardından yollar ayrılmıştı. Güney ekibinde Kluivert'ın ardından yardımcı antrenör Serkan Damla takımı çalıştırıyordu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    hence cok dogru bir kadar sadece sans verin hocanin ardinda dulmasi lazim
    Cevapla
  • Hayri 3 ay önce Şikayet Et
    Ama tamda adamını buldular geçmişi nede parlak bir Hoca
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Gorev yaptığı kulüpleri saymanıza gerek yoktu. Zira görev almadığı kulüp yok gibi. Biri de ADS ise, tamamlanmış oldu. Hayrlı olsun demek düşer bize!
    Cevapla
  • Bakış açısı 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerin adamı geldi hakemler tff zaten ellerinde bu vesileyle garantilemiş oldular
    Cevapla
  • Konyaspor 3 ay önce Şikayet Et
    Şu hocayı Konyaspor almalıydı! Kaçırdılar yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle