Ayrılıklar olmuştu! Murat Sancak'tan taraftara çağrı

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

Ayrılıklar olmuştu! Murat Sancak'tan taraftara çağrı
Ayrılıklar olmuştu! Murat Sancak'tan taraftara çağrı
GİRİŞ 07.01.2024 14:12 GÜNCELLEME 07.01.2024 14:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Takımdan ayrılan futbolcular için, "Gitmesi gerekenlerdi" ifadesini kullanan Sancak, teknik direktör olarak Serkan Damla'yla yola devam edeceklerini söyledi.

"Takımınıza sahip çıkın"

Murat Sancak'ın açıklaması şu şekilde:

"Herkes rahat olsun, dümende tam gaz gidiyoruz. Bazen ayrılıklar daha da güçlendirir. Transfer çalışmalarımız devam ediyor, görüşmelerde 4-5 oyuncu alıp yolumuza bakacağız. Hedefimiz yine ilk 5, değişen bir hedefimiz yok. Gidenler gitmesi gerekenlerdi, gelenlere de hoş geldin. Var olanlarla iyi bir ekip olarak ve Serkan Damla'yla yola devam edeceğiz. 7 eksikle bile karakter koyan bir takımımız var, o oldu şu oldu, bunları boş verip takımınıza sahip çıkın, bırakın dedikodu yapanları, akbabalar gibi bekleyip böyle zamanda leşe konmaya çalışanları kale almayın, her zaman her daim Adana Demirspor olacak ve var olmaya devam edecek ve hedefi her zaman Avrupa olacak, Allah nasip eder inşallah."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • byx68 3 ay önce Şikayet Et
    İyide ayagini yorganina göre uzatmazsan gun gelir üstun acık kalir.
    Cevapla
  • asaf 3 ay önce Şikayet Et
    süper ligin borçsuz tek takımı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Büyük başkan vesselam
    Cevapla