Murat Sancak'tan Beşiktaş'a Yusuf Sarı cevabı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Yusuf Sarı sözlerine cevap verdi.

Murat Sancak'tan Beşiktaş'a Yusuf Sarı cevabı!
Murat Sancak'tan Beşiktaş'a Yusuf Sarı cevabı!
GİRİŞ 28.12.2023 15:29 GÜNCELLEME 28.12.2023 15:29
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Samet Aybaba bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Yusuf Sarı'yla ilgili dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Aybaba'nın sözlerine Murat Sancak'tan yanıt geldi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Murat Sancak, "Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanan Milli Takımımız, kontra atak oynadığı için Yusuf Sarı'yı kadroya dahil etmişti" ifadelerini kullandı.

SAMET AYBABA, YUSUF SARI İÇİN NE DEMİŞTİ?

"Beşiktaş kontratak oynamaz, büyük takımdır, Futbol oynar, futbolu sahayı yönetir. O oyuncuyla ilgili sakın yanlış anlamayın. Böyle bir şey söylemek istemiyorum. Kaliteli ve iyi oyuncu. Beşiktaş gibi büyük bir takımın planında kontratak ve boş alan oyunu yoktur. Doğru doğru söyleyelim. Hiçbir görüşmem olmadı. Kaliteli bir oyuncudur, o düşüncedeki takımların yıldız oyuncusudur. Kendisine başarılar dilerim."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • R...A 3 ay önce Şikayet Et
    Bjk istiyor deyip oyuncusuna prim kazandıran başkan,sende az değilsin:)
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Milli takım için demiyor ki beşiktaş için diyor . Bqşkan ywnlış anlamış . Hem kötü oyuncu da değil diyor . Yani bizim listemizde yok diyor . Gayet doğal .
    Cevapla
  • kartal 4 ay önce Şikayet Et
    Akıllı başkan başka söze gerek yok
    Cevapla
  • özcan 4 ay önce Şikayet Et
    sanki 50 maç yaptı mili takımda :) samet hoca haklı ki, adanalıdır.
    Cevapla
  • ümit 4 ay önce Şikayet Et
    Adam besıktas konratak oynamaz demış Milli takım degıl
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle