Ekrem Örenç: Kaliteli bir maçtı

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmanın 0-0 bitmesine rağmen kaliteli bir maç olduğunu belirtti.

Ekrem Örenç: Kaliteli bir maçtı
Ekrem Örenç: Kaliteli bir maçtı
GİRİŞ 20.12.2023 23:29 GÜNCELLEME 20.12.2023 23:29

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Örenç, iki takımın da sahada iyi mücadele ettiğini söyledi. İlk yarında dengeli bir oyun olduğunu dile getiren Örenç, “İkinci yarıda daha fazla topla oynayan, daha çok isteyen, daha iyi pozisyonlara giren bir Kasımpaşa vardı. Forvetlerimiz pozisyonlara girdiklerinde birazcık daha sakin kalsalardı, o zaman üstünlüğü sağlamış olurduk. İkinci yarının 35-37 dakikası kontrol tamamen bizdeydi. Bizim kontrolümüzün altındaydı. Sonuçta 0-0. Herkes diyecek ki çok kötü bir maç oldu. 0-0 bir maç ancak bugün gerçekten yüksek tempoda maç oynandı. Gayet kaliteli bir maçtı. Ve hakeme de söylenecek bir şey yoktur. Yani hakem de iyi yönetti. Onu da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.