Hafta içi maça çıkacaklar mı? Hakemler kararını verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşen hakemler, hafta içi oynanacak maçlara çıkma kararı aldı.

Hafta içi maça çıkacaklar mı? Hakemler kararını verdi
Hafta içi maça çıkacaklar mı? Hakemler kararını verdi
GİRİŞ 16.12.2023 00:37 GÜNCELLEME 16.12.2023 11:51
Bu Habere 223 Yorum Yapılmış

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasının ardından hakemlerin nihai kararı merak konusuydu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Süper Lig'de maçların 19 Aralık'ta yeniden başlayacağını duyurmuştu.

Hakemler maça çıkma kararı aldı

TRT Spor'un haberine göre Büyükekşi ile görüşen hakemlerin maçlara çıkma kararı aldığı belirtildi. Hakemlerin gün içinde yazılı açıklama yaparak görüşmenin detaylarını açıklayacağı aktarıldı.

Organizasyon iptal edildi

Hakemler ve aileleri için bu hafta sonu yapılması planlanan organizasyon ise iptal edildi. Hakemlerin bu gece ya da yarın sabah evlerine döneceği bilgisi geçildi. 

Büyükekşi'den açıklama geldi

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi konuyla ilgili A Spor'a açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, “Hakemlerin maça çıkmama gibi bir talebi olmadı." dedi.

Süper Lig 19 Aralık'ta oynanacak 3 maçla yeniden start alacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 223
  • Dadaş 4 ay önce Şikayet Et
    Hani çıkmayacaktınız sözünüzde dutsanızya nerde delıkanlı sözü
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    çok önemlisiniz ya mecburen çıkacaksınız siz istemezseniz bile ağababalarınız zorla çıkarır sizlerde kendinizi bir şey sandınız inşallah ligleri kapatsalarda nere giderseniz gidin vatan için fidan gibi evlatlar can verirken kimsenin ve ağa babalarınızın kılı kıpırdamayacak iki yumruk yediniz diye size üzülecek değilim çok önemli değilsiniz
    Cevapla
  • Tek derdimiz bu mu? 4 ay önce Şikayet Et
    40 yaşındayım bir olayın bu kadar buyutuldugunu görmedim bu nedir arkadaş inin artık manşetten filistin meselesi bile sizin gölgenizde kaldi
    Cevapla
  • Kılıçtaroğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Bir yumrukla hepiniz günahsız melek oldunuz.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Yahu ülkede adalet nasıl işliyor savcı yakınına bir ses yükselt hemen uzaklaştırma ister öğretmen dayak yer adam serbest kalır hakem yumruk yer ülke ayağa kalkar cumhurbaşkanı devreye girer polis hakaret duyar hicbirsey olmaz vs vs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle