Hakan Keleş: Çok üzgün ve kızgınım

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, 1-0’lık Sivasspor mağlubiyetinin ardından, çok üzgün ve kızgın olduğunu belirterek, “Bazı oyuncuların performansı hiç beklediğim gibi değildi.” dedi

Hakan Keleş: Çok üzgün ve kızgınım
Hakan Keleş: Çok üzgün ve kızgınım
GİRİŞ 11.12.2023 23:46 GÜNCELLEME 11.12.2023 23:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında sahasında karşılaştığı Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “İstediğimiz hiç bir şeyi yapamadık. Rakibin istediğine göre oynadık. Çıkarken top kayıpları yaptık, atakları sonlandıramadık. Deplasman maçlarını iyi oynayan bir ekibe karşı çok pozisyon verdik. İkinci yarıda daha iyi hücumlarla baskı kurmak istedik. Zaman zaman bunda etkili olduk. Çok üzgün ve kızgınım. Bazı oyuncuların performansı hiç beklediğim gibi değildi. İki haftadır iyi bir hava yakaladığımızı düşünüyordum ama demek ki bazı şeyleri eksik yapıyoruz. Konyaspor güçlü bir camia gerekli dersleri çıkaracağız, gerekli takviyeleri yapacağız. Hiç beklemediğimiz bir sonuç ama bunları düzeltecek kapasitemiz olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • Ferhat 4 ay önce Şikayet Et
    Allah Allah neden ki .? Seyircidendir...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 4 ay önce Şikayet Et
    Hakan Keleş Giresun sporu düşürdün. Sıra Konyaspor'a geldi sıra
    Cevapla
  • Mert 4 ay önce Şikayet Et
    Adam yeşil eyaz düşmanı. Hadi bizimkiler futboldan anlamıyor buna rağmen takım süper lige çıkmıştı, ilk senesinde de buna rağmen kalmıştı Konya ya ne demeli onu anlayamadım yahu kimsenin bir halt görmediği bu adamda siz neyi gördünüz
    Cevapla
  • Şükrü 4 ay önce Şikayet Et
    Hakan bey sen bu takımı düşürürsün
    Cevapla
  • Muhammet 4 ay önce Şikayet Et
    Transfer döneminde çok söyledik yerinde transfer yapılmadı forvet yok ortasaha yok iyi futbolcular gönderildi. Konyaspor camiasına yazık, yine söylüyorum iyi transfer yapılmazsa takım düşer.
    Cevapla
  • Demir demir 4 ay önce Şikayet Et
    Bir kaç oyuncu hariç ,takım döküntü bu oyunculardan hangi performansı bekliyorsun. Forvet sırtı dönük toplar alıyor, kanatlar hızlı değil.Orta saha yan paslarla oynuyor , özetle bu kumaştan bu kadar elbise olur.Soguttunuz seyirciyi.
    Cevapla
  • Halil usta 4 ay önce Şikayet Et
    Demir bey çok iyi özetlemiş helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle