Emre Belözoğlu: Sadece çok üzgünüm

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Sadece çok üzgünüm” dedi.

Emre Belözoğlu: Sadece çok üzgünüm
Emre Belözoğlu: Sadece çok üzgünüm
GİRİŞ 11.12.2023 23:32 GÜNCELLEME 11.12.2023 23:32
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırdı.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-1 Çaykur Rizespor maçı ardından basın toplantısında konuştu.

Belözoğlu, “Ya ben bugün için ne söyleyeyim ki? Ben sadece çok çok üzgünüm. Başka bir şey söylemek istemiyorum” ifadelerini kullandı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 33
  • ihtiyar 4 ay önce Şikayet Et
    hakem'e atar yapıp üzerine yururken iyiydi dimi emre efendi, ya aslında klube ceza verirken orada olan olayın içinde bulunan taraftar kulup teknik direktor baskan ve tekme atanlara ceza vereceksin olacak bitecek. birde hakemin üzerine yuruyene de bundan sonra ceza vereceksiniz, hakemlerde zorunlu olarak var'dan kontrol isteyip dogruusnu çalacak.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Adalet hak edene hakkını vermektir
    Cevapla
  • Hakans 4 ay önce Şikayet Et
    Üzgün olmasının sebebi hakemin yumruklanması değil.Olayın vehametinden klübe gelecek yaptırımlar ve kendisininde bundan etkilenmesi
    Cevapla
  • Davetçi 4 ay önce Şikayet Et
    Adam değilsin Emreeee bu gidişle de olamıyacaksın. Rüzgar ektin fırtına biçtin. Çevrene negatif enerji verdiğini bil. Hastasın ve tedaviye ihtiyacın var. İnanmazsan evine kamera koy ve bir gününü kameraya kaydet ve izle derim
    Cevapla
  • a.d. 4 ay önce Şikayet Et
    Ula yılanın başı sensin..........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle