Yusuf Sarı için Beşiktaş açıklaması!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, son dönemde adı Beşiktaş ile anılan Yusuf Sarı hakkında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 11.12.2023 16:39 GÜNCELLEME 11.12.2023 17:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş’tan herhangi bir resmi teklif gelmediğini belirten Sancak, “Beşiktaş’tan herhangi bir teklif bana ulaşmadı ama yurt dışından 3 kulüp ciddi şekilde ilgileniyor. Ederini bulan her futbolcu gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın?” ifadelerine yer verdi.

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un milli futbolcusu Yusuf Sarı’nın adının son dönemde Beşiktaş’ta anılmasının ardından mavi lacivertli kulübün başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kulübün ekonomik durumu hakkındaki söylentilere de değinen Sancak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bazı çıkan haberlerle ilgili bilgilendireyim. Maaşlar konusunda sıkıntı olduğuna dair haberler kısmen doğru. Bu her kulüpte olabilecek konu ama bilinmez. Adana Demirspor olunca balıklama atlanıyor. Herkes kendi takımını takip etsin derim. Kulüp, kendi imkanlarıyla işini sürdürmeye çalışıyor. Profesyonel olarak alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme oluyor. Aşılmayacak bir durum değildir. Bazı futbolcuların ayrılmak istediğine dair haberler de var. Gitmek isteyeni hiçbir zaman zorla tutmadık. Tutmayacağız da. Devre arasında gidecekler ve gelecekler de olacak. Futbolun ruhunda bunlar var. Yusuf Sarı ile ilgili Beşiktaş’tan herhangi bir teklif bana ulaşmadı ama yurt dışından 3 kulüp ciddi şekilde ilgileniyor. Ederini bulan her futbolcu gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın? Transfer konularına bugün değil transfer döneminde bakılır.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Yusuf kendine yazik etme. Gideceksen avrupaya git,bunlar bitirir seni
    Cevapla
  • Bjkli 4 ay önce Şikayet Et
    Yusuf Sarı kim ya böyle adamlar milli takıma bile seçiliyor
    Cevapla
  • talat 4 ay önce Şikayet Et
    trabzon futbolcudan anlıyor fakat yöresel özellik sabır yok. ordan geçen bi şekilde iyi takıma gidiyor
    Cevapla
  • Kozanli 4 ay önce Şikayet Et
    Ads sporda gizli bir gs oyuncusu var Belhanda oda gs gitsin murat başkanım o adam size yakışmıyor
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye sat.
    Cevapla
  • hsünü 4 ay önce Şikayet Et
    fenere sat ki başkan , İrfan can , Cengiz ünder , ryan kent le beraber sol açıkta birdir bir oynasınlar ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle