Kayserispor hata yapmadı! Bileği bükülmüyor

Süper Lig'in 15. haftasında Kayserispor sahasında Pendikspor'u 2-0 mağlup etti ve son 7. lig maçında 6 galibiyeti aldı.

Kayserispor hata yapmadı! Bileği bükülmüyor
Kayserispor hata yapmadı! Bileği bükülmüyor
GİRİŞ 10.12.2023 18:03 GÜNCELLEME 10.12.2023 18:23
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Recep Uçar'ın ekibi Mondihome Kayserispor evinde Siltaş Yapı Pendikspor'u konuk etti.

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kayserispor 2-0 kazanırken goller 61. dakikada Mame Thiam ve 90+1'de Stephane Bahoken'den geldi.

Bu sonuçla birlikte Kayserispor puanını 29'a yükselterek 3. sıradaki yerini korurken, Pendikspor 13 puanla 19. sırada kaldı.

Ligin bir sonraki maç haftasında Kayserispor deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olurken, Pendikspor sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak.

MÜTHİŞ SERİ YAKALADILAR

Üst üste elde ettiği galibiyetler ile 3. sıraya kadar yükselen Kayserispor, ligdeki son 7 maçında 6 galibiyet 1 beraberlik alarak büyük bir çıkış yakaladı.

Mondihome Kayserispor: 2 - Siltaş Yapı Pendikspor: 0

Stat: RGH EnerTürk Enerji

Hakemler: Turgut Doman, Mustafa Sönmez, Murat Şener

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı (Dk. 46 Jeanvier), Attamah, Hosseini, Hasan Ali Kaldırım, Ramazan Civelek (Dk. 72 Kartal Kayra Yılmaz), Karimi, Kemen (Dk. 84 Bahoken), Cardoso (Dk. 72 Mane), Morte (Dk. 90+4 Ackah), Thiam

Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Erdem Özgenç, Berkay Sülüngöz, Welinton, Sequeira, Midtsjö, Gökcan Kaya (Dk. 70 Romero), Lusamba, Thuram (Dk. 69 Ahmed Hassan), Halil Akbunar (Dk. 84 Endri Cekici), Erencan Yardımcı (Dk. 70 Kappel)

Goller: Dk. 61 Thiam, Dk. 90+1 Bahoken (Mondihome Kayserispor)

Sarı kart: Dk. 83. Erdem Özgenç (Siltaş Yapı Pendikspor)

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu Recep hoca takıma iyi top oynatıyo. Geçen yıl Ümraniyenin şanssızlığı 85. dk dan sonra en az 6 maçta puan kaybetti. Ama takım diri idi ve top oynuyordu... inşallah Kayseride seri devam eder. Bu çirkef sektörde ki nadir 'iyi'lerdendir Recep hoca
    Cevapla
  • eğrisi doğrusu 4 ay önce Şikayet Et
    Recep hoca geçen sene de ümraniyespora çok iyi top oynatıyordu fb ve gs maçlarında çok zor dıruma düşürmüştü ikisini de. Kayseriye geldiğinde ben böyle bir çıkış bekliyordum helal olsun çok kıymetli bir hoca çok da mütevazı beyefendi bir insan.
    Cevapla
  • veli demir 4 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler kayserisporum.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Kayseriyi tebrik ederim. ilk yarı Pendik bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirebilseydi işin rengi başka olurdu...
    Cevapla
  • Erciyesin kutları 4 ay önce Şikayet Et
    Artık üç büyükleri sayarken kayseri diyeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle