Hakan Keleş: Konya camiası büyük bir camia

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları maça basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hakan Keleş: Konya camiası büyük bir camia
Hakan Keleş: Konya camiası büyük bir camia
GİRİŞ 05.11.2023 20:32 GÜNCELLEME 05.11.2023 20:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Maçtan önce kazanmak istediklerini belirten Hakan Keleş, "Maçtan önce çok kazanmak istiyorduk çünkü buna ihtiyacımız vardı. Uzun süredir bir galibiyet alamamıştık. Bizim için moral motivasyonumuzu yükseltecekti. Maça da iyi başladığımızı düşünüyorum. Girdiğimiz pozisyonlar var, değerlendirebilseydik iyi olacaktı. İlk yarıda zaman zaman istediğimiz şeyler oldu. Fakat ikinci yarıda erken ve tekrar aynı gollerden bir tanesini yedik. Bu bizim için yani golü yedikten sonra çıkaramama problemi moral bozukluğu biraz daha gösterdi ama sonra toparlandık. Gerekli riskleri aldık, çift forvet oynadık. Zaman zaman oyuncularımızın etkili atakları da vardı. Oyunun belli bölümlerinde istediğimiz şeyleri yaptılar. Fakat son dakikalarda kazandığımız penaltıyla da bir puan kazanmış olduk, 2 puan kaybettik. Dediğim gibi başta kazansaydık bizim için iyi olacaktı ama geldiğimizden beri olumsuz bir hava var. Onu dağıtmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var, saha içinde düzeltmeye çalışıyoruz. Daha da çok çalışmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Önümüzde şimdi bir Trabzon maçı var. Ona hazırlanacağız. Bu arada Karagümrük takımı da iyi mücadele etti. Zaman zaman zorladılar ama onlara da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Konya camiası büyük bir camia"

Yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararı aldığını daha yeni öğrendiğini belirten Keleş, "Bu konu hakkında ben de yeni duydum. Bilmiyorum, soracağım, öğreneceğim. Tabii ki bu dönemlerde bu tip sorunlar, sıkıntılar olacak. Konya camiası büyük bir camia. Bunu biliyorum sorunların da en yakın zamanda çözüleceğini düşünüyorum, tahmin ediyorum. Geldiğimizden beri bir hafta oldu. Tabii ki başka bir hoca değişikliği başka bir sistem. Oyunculardan farklı şeyler istiyoruz saha içerisinde. Bunların alışması, geliştirmemiz buna uygun. Önümüzde milli ara var. Aradan sonra bazı şeyleri daha çok oturtacağımızı düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi zaman zaman istediğimiz şeyler oldu ama bunu 90 dakika genele yaymamız lazım. Savunmada bir anlık savunma yapmasan biraz işte golü görüyorsunuz. Çok fazla rakibe pozisyon vermedik ama bazı şeyleri oturtmamız süre alacak diye düşünüyorum. Milli takım arasından sonra daha da düzeleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Konyalı deli 5 ay önce Şikayet Et
    Anlamadık tekrar edermisin bay hakan.
    Cevapla
  • memed 5 ay önce Şikayet Et
    Konyaspor Camiyesi büyük de senin le başkanı çok küçük kalıyorsunuz, bırakıp gidebilirsen iyi olur.
    Cevapla