Volkan Demirel: Bizden daha çok inanan bir takım vardı

A. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Y. Samsunspor’un maçı kazanmayı kendilerinden daha çok isteyip inandığını söyledi.

Volkan Demirel: Bizden daha çok inanan bir takım vardı
Volkan Demirel: Bizden daha çok inanan bir takım vardı
GİRİŞ 04.11.2023 19:14 GÜNCELLEME 04.11.2023 19:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika golüyle Samsunspor’a 2-1 mağlup olan Hatayspor’da maç sonu basın toplantısında konuşan Volkan Demirel, mücadeleyi değerlendirdi.

Demirel, son dakika golüyle kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

“Karşımızda bizden daha çok inanan ve isteyen bir takım vardı”

Yenildikleri için üzgün olduklarını dile getiren Volkan Demirel, “Samsunspor’u tebrik ediyorum. Daha çok isteyen, inanan bir takım gördük karşımızda. İlk 30 dakika oyuna giremedik. Sonrasında çalıştığımız bir organizasyondan gol bulduk ve ilk yarıyı önde kapattık. İkinci yarı yine istediğimiz oyun oynayamadık. Oyun doldur boşalta dönmüştü. Penaltıdan beraberliği yakaladılar. Daha sonra da Samsunspor’un oyuncu değişiklikleri oyuna olumlu etki etti. Son dakikada da korner dönüşü yediğimiz golle mağlup olduk. Samsunspor’u tebrik ediyorum” dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    beleş oyuncularla bukadar
    Cevapla
  • dayı yüzyıl 1923 5 ay önce Şikayet Et
    volkan fenere maçı verdin ya daha beter olacaksın, resmen takımı sattın, güle güle a....
    Cevapla