İsmail Kartal'a şok! PFDK'ya sevk edildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle PFDK'ya sevk edildi.

İsmail Kartal'a şok! PFDK'ya sevk edildi
İsmail Kartal'a şok! PFDK'ya sevk edildi
GİRİŞ 31.10.2023 22:23 GÜNCELLEME 31.10.2023 22:23
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in 10’uncu haftasında oynanan Pendikspor maçının ardından flaş röportajda ve basın toplantısında yapmış olduğu "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor mücadelesindeki "çirkin ve kötü tezahüratı" ve "saha olayları" nedeniyle; Beşiktaş, Gaziantep FK maçındaki "saha olayları", müsabaka sonrası kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarda yer alan "sportmenliğe aykırı hareket" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" sebebiyle; Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın ise "sportmenliğe aykırı hareketi" ve "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" 'ndan dolayı PFDK'ya sevkine karar verildi.

Öte yandan Kayserispor, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve Pendikspor da çeşitli nedenlerden dolayı PFDK'ya sevk edildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 68
  • Arsız bunlar 5 ay önce Şikayet Et
    Takımlara eşit mesafede olması ve adaletli davranması gereken Tff gsnin uşağı olmuş.
    Cevapla
  • Arsız bunlar 5 ay önce Şikayet Et
    Takımlara eşit mesafede olması ve adaletli davranması gereken Tff gsnin uşağı olmuş.
    Cevapla
  • Habil 5 ay önce Şikayet Et
    Okan Burukun dokunulmazlığı mı var?
    Cevapla
  • Bukadar basit 5 ay önce Şikayet Et
    Sevgili fenerliler ve Beşiktaşlılar gsli birini izlemeyin.Yayinci kuruluşa abone olmayın.Buyukeksi ve erden timur gibilerin firmalarını boykot edin.
    Cevapla
  • Açık ve net 5 ay önce Şikayet Et
    Haksızlığa bak.Her maç sonu hakemleri eleştiren Okana ceza verme.İsmail bir defa konuşunca pfdk ya sevk et.Tff gsyi kayırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle