Kayserispor, Recep Uçar'la yükselişe geçti

Mondihome Kayserispor, Recep Uçar yönetiminde çıkış yakaladı. Başarılı teknik adam, 6 puanla 10. sırada devraldığı sarı kırmızılı ekibi 16 puanla 7'nci sıraya taşıdı.

Kayserispor, Recep Uçar'la yükselişe geçti
Kayserispor, Recep Uçar'la yükselişe geçti
GİRİŞ 31.10.2023 13:13 GÜNCELLEME 31.10.2023 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mondihome Kayserispor teknik adam değişikliğinden sonra iyi bir ivme yakaladı. 4. haftada Çağdaş Atan'ın istifasının ardından Recep Uçar'la anlaşan sarı kırmızılılarda keyifler yerinde.

İç Anadolu temsilcisi yeni antrenörüyle birlikte adını son haftaların formda ekipleri arasına yazdırdı.

Kayserispor Recep Uçar'la çıktığı 6 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım başarılı çalıştırıcının ilk maçında evinde Gaziantep Futbol Kulübü'nü 2-0 yendi.

Ardından İstanbul'da Beşiktaş karşısında öne geçmesine rağmen 2-1 kaybeden Kayserispor, bir sonraki maçında evinde Rams Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

8. hafta MKE Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 mağlup olan sarı kırmızılılar bu yenilgiyi çabuk unutturdu.

Kayseri ekibi önce sahasında Çaykur Rizespor'a 3-1 üstünlük kurarak taraftarlarını sevindirdi.

HATAYSPOR'U DEPLASMANDA YENDİLER

Sarı kırmızılılar son maçında da Atakaş Hatayspor'u 2-1'le geçerek bu sezon Güney ekibini sahasında yenen ilk takım oldu.

Recep Uçar böylece 6 puanla 10'uncu sırada yer aldığı Mondihome Kayserispor'u 16 puanla yedinci sıraya taşıdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yusuf altAy 6 ay önce Şikayet Et
    Sayın recep hocam başta korkuyordum ama çagdaş atanı geçecek gibi gidiyom seni Kayseri bir severse tam sever ve bırakmaz senin asıl sınavın bu hafta Alanya hiç şansımız tutmuyor alanyaya bu maçında alırsan seni çagdaş hocadan daha çok severiz çok önemli Alanya ondan sonra üüç beş yıllık sözleşme hazır ha tabiki sende İstanbul talibin çıkıp kaçmassan uçar hocam
    Cevapla
  • KAYSERİ38 6 ay önce Şikayet Et
    Eger Alanya macınıda alırsak ilk 5de oluruz Recep hoca takıma ısındı....
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Takimi iyi futbol oynatiyor . Her geçen gün iyiye gidiyor böyle yeni hocalara ihtiyaç var . Başarısı devamlı olur inşallah.
    Cevapla