Mame Thiam: Hatayspor maçının zor olacağı kesin

Kayserispor'un golcü oyuncusu Mame Thiam, "Hatayspor maçının bizim adımıza zor bir maç olacağı kesin. Çok iyi bir takım. Biz de Kayserispor olarak deplasman performansımızı geliştirmek adına bu maça çok iyi hazırlanıyoruz" dedi.

Mame Thiam: Hatayspor maçının zor olacağı kesin
Mame Thiam: Hatayspor maçının zor olacağı kesin
GİRİŞ 24.10.2023 11:40 GÜNCELLEME 24.10.2023 18:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Ligin 10'uncu haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak Kayserispor, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Recep Uçar, takımın en golcü ismi Mame Thiam ve 24 yaşındaki file bekçisi Bilal Bayazit, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Önlerindeki 3 maçın ligdeki konumları için oldukça önemli olduğunu belirten teknik direktör Recep Uçar, "Milli maç arasından sonra Rizespor maçını yeni bir başlangıç olarak görüyorduk. Önümüzdeki 4 maçla beraber. Ben geldiğimde sakatlıkları bulunan bazı isimler yavaş yavaş takıma dönüyordu. Cardoso, Kemen, Ali Karimi gibi futbolcular bizle yavaş yavaş çalışmaya başladı. Yaz dönemi yapılan transferler genellikle bireysel antrenmanla gelmişlerdi. Sadece Kartal Kayra, Beşiktaş'ta sezon öncesi antrenmanlara katılmıştı. Hem adaptasyon sorunlarını hem de fiziksel eksiklerini gidermeye başladıkları için bu milli maç arasını başlangıç olarak kabul ediyorduk. Son 3 maçı kazanamayan bir takım olarak Rizespor ile evimizdeki maçı kazanmak bizim için değerliydi. Önümüzdeki 3 maç ligdeki konumumuz için büyük önem arz ediyor.  Bunlardan da istediğimiz sonuçları alırsak Kayserispor'un önünün daha da açılacağını düşünüyorum. Hatayspor, Rizespor gibi benzer özelliklere sahip. Yaş ortalamasında ligin en genci. Çok atletik oyunculara sahipler. İlk 8 hafta kaybetmemeleri tesadüflerle açıklanamaz. Aksine oyunlarının gücünün göstergesi. Bunun bilincindeyiz. Rakip kim olursa olsun biz oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Amacımız her maçtan puanla dönebilmek inşallah arzu ettiğimiz gibi oradan da puanla döneriz" diye konuştu.

THIAM: ZOR BİR MAÇ OLACAĞI KESİN

Hatayspor bekledikleri puanlarla dönmek istediklerini ifade eden Thiam, "Hatayspor maçının bizim adımıza zor bir maç olacağı kesin. Çok iyi bir takım. Biz de Kayserispor olarak deplasman performansımızı geliştirmek adına bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Umarım en iyi performansımızı gösterip oradan beklediğimiz skorla döneceğiz. Hocamız çok iyi bir insan. Kayserispor'un başına kolay bir dönemde de gelmedi. Biz de bütün futbolcular olarak yardım etmek istedik. Sonuçta biz de futbolcular olarak performansımızı artırıp takımın başarısı için mücadele diyoruz. Hocamız da bize çok şey katacaktır" ifadelerini kullandı.

BİLAL BAYAZİT: PERFORMANSIMI BÖYLE DEVAM ETTİRMEYE ÇALIŞACAĞIM

Hatayspor karşılaşmasından 3 puanla dönmek istediklerini söyleyen 24 yaşındaki file bekçisi Bilal Bayazit, "Takım olarak ihtiyacımız olan bir 3 puandı. Allah'a şükür ki o 3 puanı da aldık. Son maçtaki galibiyet yeni hocamızın adına da önemliydi. Hocamıza daha iyi alışmaya başlıyoruz ve onun isteklerini yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın planları oturmaya başlıyor. Kendi performansıma gelecek olursam Allah'a şükür iyi gidiyor. Performansımı böyle devam ettirmeye çalışacağım. Kaleci antrenörümüz Behram hocamla çok çalışıyorum. İnşallah böyle devam ederim. Hatayspor bu sene çok iyi gidiyor. Bizim için zor bir deplasman olacak. Ama biz de elimizden geldiği kadar mücadele verip Hocamızın taktiklerine uyarak oradan inşallah 3 puanla döneriz" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • misafir 6 ay önce Şikayet Et
    volkan sizede kıyak yapıp taktiği degistirsin çok kolay gecer
    Cevapla