Emre Belözoğlu'ndan mağlubiyet yorumu!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sonuçtan dolayı üzgün olduklarını ve devre arasına kadar toplayabildikleri kadar puan toplamaları gerektiğini söyledi.

Emre Belözoğlu'ndan mağlubiyet yorumu!
Emre Belözoğlu'ndan mağlubiyet yorumu!
GİRİŞ 22.10.2023 19:24 GÜNCELLEME 22.10.2023 19:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 9. hafta maçında MKE Ankaragücü, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’a 2-1 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maç öncesine bakıldığında iki farklı hedefi olan iki takımın mücadelesi olduğunu aktaran Belözoğlu, "Öncelikle çok üzgünüm bugün için. Rakibin ilk atağında gol yedik. İlk yarıda bize karşı koymaya çalışan bir takım vardı. İlk yarıda daha iyi oynayan taraf bizdik. İkinci yarıya çıkarken, oyuncularıma ilk yarıdaki gibi oynarsak galibiyet alacağımızı söyledim. Sonuçtan dolayı üzgünüz. Takım ile 2 haftadır çalışıyoruz. Oyuncuları nerede kullanabileceğimizi öğrenmemize zaman var. Bizim adımıza üzücü bir maçtı. Salı günü toplanıp, Samsun maçına konsantre olacağız" şeklinde konuştu.

"Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız"

Takımın kalite yönünden bir eksiği olup olmaması sorulması üzerine Belözoğlu, "Ben iyi bir oyuncu grubu olduğunu düşünüyorum. 2 haftadır tamının başındayım. İyi niyetli bir takım var. Ben Ankaragücü takımının kaliteli oyuncuları olduğunu düşünüyorum. Minimum 3-4 tane kaliteli oyuncu var. İkinci yarıda performans kalitenin gerisinde bir performans. İlk yarı genel oyuna bakıldığında iyi bir oyun vardı. Bu durumu birlikte düzelteceğimizi düşünüyorum. Mutlaka devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Önümüzdeki maçlar kolay değil. Sabırlı olmalıyız. Sadece bir maç kaybettik. Geçen haftada sadece 1 maç kazanmıştık. Önümüzde uzun bir süre var. Sabırla çalışmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 6 ay önce Şikayet Et
    Demekki 2. yarı sözün geçmemiş futbolculara
    Cevapla