Yusuf Sarı'ya iki talip birden! Fransızlar peşine düştü

Adana Demirspor ve Milli Takım formasıyla ilgileri üzerine çeken Yusuf Sarı'yı Fransa'dan Nice ve Rennes takımları takip ediyor

Yusuf Sarı'ya iki talip birden! Fransızlar peşine düştü
Yusuf Sarı'ya iki talip birden! Fransızlar peşine düştü
GİRİŞ 19.10.2023 18:11 GÜNCELLEME 19.10.2023 18:12
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Trabzonspor ve Rize deneyimlerini beklentilerin altında kalarak geçiren Yusuf Sarı, Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'in yıldızı haline gelmeyi başardı. Lacivert-Mavili takımda geçen sezonun son kısmında başlayan çıkışını Konferans Ligi Ön Elemeleri'nde tavana çıkaran başarılı oyuncu, kısa sürede A Milli Takımımız'ın da önemli hücum alternatiflerinden bir haline geldi.

FRANSA'DAN 2 TALİBİ VAR

Adana Demirspor'la 2 yıl daha kontratı bulunan Yusuf'a bu çıkışıyla beraber yurt içi ve yurt dışından ilgiler geliyor. Edinilen bilgiye göre Fransa'dan Nice ve Rennes takımları, 25 yaşındaki futbolcuyu yakından takip ediyor.

SÜPER LİG DEVLERİ DE PEŞİNDE

Süper Lig'in devleri tarafından da ocak transfer dönemi listelerinde yer bulmaya başlayan oyuncunun devre arasında kulübüne ciddi bir gelir kazandırarak yuvadan uçma ihtimali bulunuyor. Şimdilik ilgi düzeyinde olan görüşmelerin ocak ayına doğru resmiyete doğru ilerlemesi bekleniyor.

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Mavi Şimşeklerde 46 maça çıkan ve 9 gol, 13 asistle skor katkısı veren 24 yaşındaki oyuncu, A Milli Takım formasını da 2 kez giydi. Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Yusuf Sarı'nın Adana Demirspor'la Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • nitekim 6 ay önce Şikayet Et
    müthiş oyuncu ya ts neden gönderdi bunu anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • erdal 6 ay önce Şikayet Et
    boş ver fransayı gidenlere bak ne halde senin tarzına enuygun yer almanya
    Cevapla
  • Cengaver 6 ay önce Şikayet Et
    Fransa'ya gidersen adam değilsin
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde en iyi sag açik oyunculardan biridir Yusuf
    Cevapla
  • Ben 6 ay önce Şikayet Et
    Ben onun gibi bir kanat oyuncusu ne gordum ne duydum. Alan yasar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle