Gedson Fernandes: Taraftarımıza söz veriyorum!

Beşiktaşlı Gedson Fernandes, "Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü taraftarlarımıza veriyorum." dedi.

Gedson Fernandes: Taraftarımıza söz veriyorum!
Gedson Fernandes: Taraftarımıza söz veriyorum!
GİRİŞ 13.09.2023 17:59 GÜNCELLEME 13.09.2023 17:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sözleşmesini 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzattığı Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, ligin 5'inci haftasında deplasmandaki Trabzonspor maçına ilişkin, "Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak için savaşacağız" dedi.

Siyah-beyazlı kulübe açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki futbolcu, "Sözleşme uzattığım için çok mutluyum. Beşiktaş’ın bir parçası olmak benim için gurur verici bir şey. Umarım takım arkadaşlarımla bu sezon her kulvarda başarılı olacağız. Bunun için sahada her şeyimi vermeye hazırım" diye konuştu.

TRABZONSPOR MAÇINA HAZIRIZ

Süper Lig'in 5'inci haftasında 17 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynanacak maça dair de görüşlerini ileten Portekizli oyuncu, "Ligde her maç zor. Her maça aynı ciddiyetle çıkmamız gerekiyor. Trabzonspor maçına hazırız. Sezon başından beri iyi bir grafik sergiliyoruz. Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak için savaşacağız. Umarım bizim adımıza iyi bir maç olur" ifadelerini kullandı.

Her maçtan galip gelmek için elinden geleni yaptığını aktaran Gedson, "Taraftarlarımızın benimle ilgili olumlu düşünceleri beni çok mutlu ve motive ediyor. Beşiktaş forması giydiğim sürece hırslı ve motive şekilde oynayacağımın sözünü taraftarlarımıza veriyorum. Savaşçı ruhum hep sahada olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi, sözleşmesini uzatan Gedson Fernandes’e yeni dönemde başarılar diledi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Haluk 7 ay önce Şikayet Et
    Gedson fernandes gs ye boş geçme he
    Cevapla
  • Battalgazi 7 ay önce Şikayet Et
    Sivas maçındaki hareketi net kırmızı kart hakemler verse Trabzon maçında oynamayacaktı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Her maç efsane adam neyine inanmıyon
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 7 ay önce Şikayet Et
    İnanmıyorum, gerçekten yüreğini ortaya koyacağına
    Cevapla