Samsunspor'dan Giresunspor'a gol yağmuru

Samsunspor, hazırlık maçında karşılaştığı Giresunspor’u 6-1’lik skorla mağlup etti.

Samsunspor'dan Giresunspor'a gol yağmuru
Samsunspor'dan Giresunspor'a gol yağmuru
GİRİŞ 10.09.2023 21:41 GÜNCELLEME 10.09.2023 21:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli maç nedeniyle liglerde verilen arada Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor ile Trendyol 1. Lig takımlarından Giresunspor hazırlık maçında karşılaştı. Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında Samsunspor, Giresunspor’u 6-1’lik skorla mağlup etti.

Samsunspor sahaya Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Yunus Emre Çift, Zeki Yavru, Soner Aydoğdu, Osman Çelik, Moryke Fofana, Carlo Holse, Emre Kılınç, Ercan Kara ilk 11’i ile çıktı.

Giresunspor ise Erkan Anapa, Barış Gün, Anıl Yiğit Çınar, Ahmet Lütfü Kara, Çekdar Orhan, Faruk Can Genç, Şahin Dik, Merthan Kurt, Mehmet Keskin, Yunus Emre Gergef ve Enishan Ceylan 11’i ile başladı.

Samsunspor’un gollerini 8. ve 11. dakikalarda Carlo Holse, 70. ve 82. dakikalarda oyuna sonradan giren Landry Nany Dimata, 24. dakikada Ercan Kara ile 74. dakikada Emre Kılınç attı. Giresunspor’un maçtaki tek golü ise Yunus Emre Gergef’ten 10. dakikada geldi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ulan utanmazlar takımı mahvettiniz
    Cevapla